Bambam's Addicted

Saya memang suka drop COMMENT tapi.......!

Tapi apa CB..tapi apaaaaaaaaaaaaaaaaa~!!!

Leh tak buang word verifications tuh dulu..
Word verifications tuh apa ekkk??
Yang macam kat bawah nie..


Dalam BM pengesahan perkataan
Siyesly leceh kalau nak drop komen bila baca entry2 menarek korang..
Ada nampak tak icon OKU kat situ..?
Rasanya even ada OKU kat cni..still leh submit komen witout words verification  kot..
CB normal lagi.. :)mudah-mudahan lar kan..
Ker korang tak berapa nak pandai setting comment tuh..nanti CB wat tutorial lar ek!!!ok gak an..

Lebih suka blogwalking ngan drop komen kat blog orang lain coz CB yakin kita semua akan rasa DIHARGAI bila sumbody drop komen pada penulisan kita and bukan hanya sekadar blogwalking palsu yang semata-mata nak up trafik mudah.. Teknik ini terkecuali pada rakan-rakan bloggers yang AGAK RAPAT k.. Pada bloggers baru yang macam CB nie..lebih suka baca entry then follow..

Lagipon...kita semua mesti lagi excited nak tau feedback readers terhadap writing kita kan??!! Takde lar rasa macam syok sendiri menulis..then bila ada new comments from new readers mesti tertanya saper lar si cantik molek dan jejaka hensem yang baca sepenuh hati pasal entry nie..terus jengah!then nampak..wowww!ur blog pon ada interesting info! terus follow and keep reading for next entry..betol tak?
Kekadang certain bloggers nie nak drop komen kat blogger popular je ker??Then yang newbie macam kita-kita nie ape kes lak?tettttttt~! Cuba wat comparisan.. Lisa Surihani and CB membuat entry yang sama dengan hanya menulis..

SELAMAT PETANG!

mesti berduyun2 dok komen kat Lisa Surihani kan??nak tukau nama jadi Bambam Surihani lar pasnie..hahahahhaha..




21 ratus ribu orang tambah perasa! :):

aDieyZa said...

setuju.. zana pun xsuka bila ada word verification tu.. leceh cikit jadinya..

zana pun suka follow n comment kat blog yg rajin singgah blog zana.. tp if org tu x singgah pun, zana akn cuba bagi comment esp bila zana dah follow or entry blogger tu best!!

zana xpernah terfikir pasal traffic sbb zana blog suka2 jer.. hihihihi..

pak long said...

salam...
betul tu...kita bukan tak nak komen, tapi jadik camtu...lagi satu kena isi nama, emil dan blog url..punya la banyak..susah cam tu blah jer tak nak komen.

nelly said...

nelly pun suka ..
tapi , kalau dah ada word tu , nelly isi sahaja ..
=)

Encik MamaT said...

btol tu bam bam... satu lagi buat la pop up window... mungkin sesetengah orang tak tau kot.. bukan semua tau... ye tak... encik mamat pernah buat tutorial.. kalo rajin godek la.. malas lak nak bg link.. :D

AdiaLuze said...

Tu la pasai CB...kalo ada word verification ni malas je rasa nak tinggal komen...Mmmmmphhh...

P/S : Pasai Lisa Surihani ni, takyahlah nak kata apa..itu yang dinamakan 'The power of popularity'..thehehe

Zura said...

leceh kalau ade word verification tue...

b a m b a m ' s said...

@aDieyZa ehhehe..betol gak tuh..kekadang mood nak drop komen pon ada effect gak..hahaha..tang rajin smua entry nak komen..hahahah

kita menulis sbb kita suka kan.. :)

b a m b a m ' s said...

@pak long yelar paklong...tp yg tuh ok lg..sbb ade gak nak promote link kita yg lain.. :)

b a m b a m ' s said...

@nelly sbb entry dia terlampau menarik untuk diberi komen kan! heheheh

b a m b a m ' s said...

@Encik MamaT leceh lak nak tgk previous entry kan..ehhehe..paham2.. :P

b a m b a m ' s said...

@AdiaLuze bertmabah2 lak ngan word yg susah nak dibaca..adehhhh..tak suko betol...huhuhu

CB nak tukau nama bambam surihani pasnie..tgk ar..kekekekek

b a m b a m ' s said...

@Zura CB rs dorang x reti nak setting kot..mayb lar..

Mas-Azi-Mah said...

WORD TU UNTUK ELAKKAN SPAM.. KDG2 KITA NI TAK GHETI NAK SABAR DOK KLIK BANYAK2 KALI.. TU KALAU ADA WORD TU TAKDA AIHH SPAM.. MCM TU LE GAMAKNYE~

hehe saje je tu tulis bebesau :D

erleena said...

sgt2 stju mis bambam!!bawu ngat nk wat ini tpik..eniway u hav done it..gud job! :DD
haha

eT said...

layan jek..huhu

b a m b a m ' s said...

@Mas-Azi-Mah kekadang xde word veri pon leh kena spam gak..hhehehe..buat ler setting yg kiter leh view dulu then baru publish..so komen spam leh buang dulu b4 posting.. :)

b a m b a m ' s said...

@erleena buat lar entry yg sama jugak..aper org kata..entry sokongan..hahahaha

aynadys said...

saya sokong CB tp saya pon xsure kalau nak komen blog saya ade x mende alah tu.kene cek setting dulu.tq CB ingtkan :)

b a m b a m ' s said...

@aynadys hehehe..cek2!!jgn x cek.. :P

Intan Baizura Rosli said...

setuju ngan cik bambam.. nyirap gak kekadang kalaw kena isi.. melambatkan jerk.. kalaw tyme tu tenet laju, takper gak.huh :p

b a m b a m ' s said...

@Intan Baizura Rosli dorang x pasan kot intan..xper..jgn marah2..entry menarek even ada WV pon kiter drop komen jugak kan..hheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...