Bambam's Addicted

Malware Detected!!! dari Geng Cik Epal??!!

Dah lar mood tengah rajin nak blogwalking kan..tetiba kuar WARNING MALWARE DETECTED! tadi baru jek nak masuk blog nurkima..maaf lar dear.. ada malware lar dalam blog kamu...huhuhuhuhu... macam mana nak wat sesi ice breaking salam perkenalan nie..uhuk~!

gengCikEpal????
Klik untuk tumbesaran lebih DASYATTT!


Ehhhhh..ape cer lak nie???tak paham sungguh lar... Ingat takde lar effect aper pon kan.. Then tetiba tengah tengok gambar kat FB tadi.. skang kan ada function FB baru..yang leh view picture besar gedabak tuh kannn.. Nak click CLOSED picture tak leh lak..dia blink-blink gituh..macam nak closed tak leh.. =_='

Naseb baik bukan picture ngeri or picture antoo kannn!! Kalo idakkk! dah ku cabut suis laptop nie kang! Tau picture per?

Cik bambam ngan anak buahnya..
Tengah best dok balas komen..kaco line lak malware nie.. Kesimpulannya??!! macam mana nak atasi? tadi den pangkah jek windows tuh..huhuhuhu..kang lama2 dia merebak ke dalam laptop ker ar?? alar... nyampah lar!uhuk..


6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Rozuan Ismail said...

skang ni byk blg kena benda tuh..semalam g blog abg ben pon kena camtuh gak..

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail yeker pok cek!ade effect ker tak ek?

n u r k i m a said...

ada juga org yg btau sy psl benda ni..aritu da kena n da buang..kali ni kena lak...sy da xtau nak wat camne..huhuhuhu~

b a m b a m ' s said...

@n u r k i m a clearkan bloglist dulu..or ade bubuh geng cik epal dalam blog list ker? better clear up..huhuhu..

micky eyqa said...

sy pn pnh kne mcm nie gak tau

b a m b a m ' s said...

@micky eyqa blog kamu ker blog org len yg kena?susah kan nak blogwalking next time.. huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...