Bambam's Addicted

Cik Bambam dan Otomen tak dapat dipisahkan.. T_T'

Trademark blog nie leh dikatakan gituh lar..otomen dan cik bambam tak dapat dipisahkan..kekekekek.. lebih2 lagi kartun otomen yg kiut-miut macam nie.. Dalam kete pon nak penuhkan ngan otomen..tak ladies langsung cik bambam ko nie!wahahahahhahaha...bajet per..penuh ngan kartun di bawah nie ker?

POOH?



nope!
HELLO KITTY?
nope!

Tapi kekadang minat gak ngan kartun len..macammmmmm..

POWERPUFF GIRLS!
enemy dia pon comel wehhhh...hahahahha..

MOJO-JOJO!!
Tapi tetap tidak boleh melawan..
Encik Otomen saya..

Okehhh..saya tak beli pon patung ini...

saya tahu saya BIG GIRL sudahhh.. =_='
Sebab tuh cik bambam ko minat HEADER blog HAMZAH nie..
Otomen dia leh fireeeeeeeeeeeeeee babeeee!!



16 ratus ribu orang tambah perasa! :):

bella nabila said...

halooo sayunk! bella tag cik bambam..hehe
http://yunabella.blogspot.com/2011/02/mummy-nak-kasi-gift-lagi.html

BRO_MONDAY said...

cik bam² s : ai laik dis!!! ai suka otomen masa kecik² dulu je...skam ni kalo tengok kat tv ntah pape ah...x suka dah...ngarut je...otomen lama² lagi best!!! skam ni ada otomen tiga lah, otomen dyna lah...adehhh~

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "SeLaMaT DaTaNG BeNDa BaRu !!!"

ejulz said...

lame x tgk cite otomen.. heHe..

nak tanya sikit camne nak buat gambar contest yg gerak2 kat sidebar tu?

b a m b a m ' s said...

@bella nabila okeh bella! :P nnt CB join..heheheh

b a m b a m ' s said...

@BRO_MONDAY kan bro..skang kartun mengarut lar..ker sebab kita dah besar dah x best nak tgk?hahahahha

b a m b a m ' s said...

@ejulz otomen skang dah x best..xyah tgk...rugi..ehheeh.. CB ada wat tutorial picture gerak tuh.. tgk kat menu TUTORIAL ek ejulz.. :) x paham kang tanya..

misz sheyla said...

otomen...hahhahaha pet time kecik2 je..skang da besau xmo nengok ag...

+1 Hb

BRO_MONDAY said...

cik bam² s : katun sume skam ni ok je, mei bi betul gak coz kite dah besar so jiwa ke arah tu dah berkuram...tapi ai still lagi minat ngan katun "loopdidoo" setiap pagi jam 6.25 am cam tu ah kat cenel 611 ceria!!! layan ngan anak ai sambil² nak tunggu bondanye bersiap gi keje...koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "SeLaMaT DaTaNG BeNDa BaRu !!!"

BRO_MONDAY said...

ejulz a.k.a asroL : koh koh koh yu pun nak buat jugak? kipidap...nanti ai datam ke meja opis yu tengok cemana nak buat tau!!! kite kan 1 opis...('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "SeLaMaT DaTaNG BeNDa BaRu !!!"

b a m b a m ' s said...

@misz sheyla tau xper...tp dulu lg suka tgk sailormoon! ngan kuasa bulan akan menghukummu~! wahahahha.. thanks 4 HB..nnt CB jengah ek.. :)

b a m b a m ' s said...

@BRO_MONDAY yelar..layan anak sesambil kartun leh ler..heheheh.. satu opismate ngan ejulz ker?lor...ahhaha

Zura said...

power puff girl mmg comel..

BRO_MONDAY said...

cik bam² s : yup, ejulz tu member satu sektor kat opis ni...koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "ENTRY TERGEMPAR !!!"
2.New Entry "SeLaMaT DaTaNG BeNDa BaRu !!!"

TAYAR PANCIT said...

hihihihi..
follow me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-bacaultras-oh-ultrasapalah.html

b a m b a m ' s said...

@Zura comel kan zuraaa!suka gak ek.. :P

b a m b a m ' s said...

@TAYAR PANCIT okeh!cik bambam terjah.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...