Bambam's Addicted

Jom tengok earning ChurpChurp saya.. :P

Pagi tadi CB dah bebel pasal HB kan.. :p Wahhhh..asyik nak promote benda yang jana pendapatan jek kan korang.. Korang tak nak duit ker? sesambil ber blog sesambil dapat duit.. 2 in 1... Bukan lar nak kata kita kejar duit sangat.. tapi dah alang-alang kita blogging.. apa salahnya kita amek kesempatan yang ada.. Ada rezeki Alhamdulillah.. takde rezeki or lambat sikit..takpe lar.. gaji bulan-bulan pon masuk gak kan..hehehhee..

RM7.60


Yes..earning CC cik bambam lagi banyak dari Nuffnang or heartbeat CB sendiri.. :) Alhamdulillah.. penat promote kat orang lain pasal churpchurp kat FB and blog.. hehhhh.. Kalau korang nak tau details pasal CC nie.. CB ada buat entry pasal CC nie dulu.. Korang leh klik link kat bawah nie..


Apa itu CHURPCHURP??



Jom lar kita jana ekonomi masing-masing bersama.. kita kaya sama-sama lagi berkat non.. dari makan sorang simpan sorang kan.. :) Duit pon lagi berkat..so...


12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Fadzillah Kamarudin said...

banyak lagi dari akak...
akak punya singgit patploh sen...
hahah...

NM02 said...

tak join pun lagi CC ni. entah, nnt2 lah.. hehehe

ejulz said...

dah register aritu.. tp xtau camne nak letak kat blog.. heHe

a n a . i z z t y said...

best nyeee...ana baru 0.60 sen...gamakkkk..hahhaha... :)

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch

b a m b a m ' s said...

@Fadzillah Kamarudin tp HB akak lagi byk dr kita kannn! ehehehhe

b a m b a m ' s said...

@NM02
hehe..xper..slow2..hehehe

b a m b a m ' s said...

@ejulz
link kan macam kita link blog.. kan ada dia share promote link kat advertisement yg kita share tuh.. ada nmpk?errr..

b a m b a m ' s said...

@a n a . i z z t y
takper yang..slow2..CB dulu pon cenggituh gak..ehhehe

b a m b a m ' s said...

@anaiha yusof tq dear! :P

z.u.n.a.i.d.a said...

byknyer acc dia..zue pon xreg lg y ni..
adoiiii, BB tlg reg kan boleh..

b a m b a m ' s said...

@z.u.n.a.i.d.a
bak cn details kita tlg reg kan..hahahahha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...