Bambam's Addicted

Apa itu CHURPCHURP??

CHURPCHURP adalah one word ek..bukan 2 word..kalau 2 words jadi main cop-cop..!!kekekekke.. Adek Ezza ada tanya..

CHURPCHURP tuh apa ek Cik Bambam



Lebih kurang gituh lar soklannya.. CC nie dia sama macam NUFFNANG...adek beradek lar kiranya nie.. Tapi kalau NUFFNANG ikot trafik lar kan dorang nak advertise iklan kat blog kita.. Tapi CC korang yang kena pandai advertise sendiri..Meaning korang yang kena jadi PROMOTER..

So, korang kena lar masuk ari2 dalam CC tengok ada iklan baru untuk korang advertise atau tidak..Macam sekarang..tengah cbuk pasal Mad deal!

MAD deal of the day: RM10 instead of RM30 for vouchers at ACMAMALL.COM! From skincare products to bouquet of roses to books to curl up to, ACMAMALL.COM has it all! Grab your Chinese New Year items today! Grab this MAD deal today!

Jadi kena pandai2 lar korang nak attract 'client' korang tuh click link yang korang bagi utk dapatkan further info.. Kekadang CB sendiri jadi clients CC..!kah3.. sebab kekadang masuk blog orang len..dorang pon ade gak market pasal benda nie..disebabkan kita nie yang tak updated pasal iklan2 CC kita pon nak tahu gak ape lar yang orang tuh dok iklan kan..kekekke..

Berapa pendapatan yang Cik Bambam dah dapat??

Takde lar banyak lagi..Orang lain dah dapat beratus-ratus..CB takde tahap tuh lagi..wat tambang tren gi KL leh lar..kah2.. Untuk keterangan lanjut pasal CC nie..korang pergi lar reg dulu yer.. Tengok details..CB bebel sowang2 pon nanti korang tak paham..so try to look by urself okeh!

Mana nak register??


2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

ezzamalik said...

tq cik bambam^^
tpkan mcmana kita nk spread mssage 2 eh?
just copy n paste"personal link to the campaign je" ke?
nak paste kat ne eh?
sorry to much soalan .

b a m b a m ' s said...

@ezzamalik yup dear..just linkkan ajek..kalau nak lagi menarek..words tuh ubah2 ler ckit..kasi orang tertanya2 untuk klik..heheheh..leh paste dekat entry..kat sidebar pon buleh..mcm CB buat yg jadi gerak2..hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...