Bambam's Addicted

Cik Bambam dah ada 8 ME kat nuffnang tuh..tak kecoh ponnnn..

Bajet kata tak kecoh...tapi wat entry dok cakap ko dapat 8 ME tuh tak kecoh lar kannnn..tak kecoh lar sangat... Ehhhh.. orang lain tunjuk duit nuffnang bolehhh... asal aku tak leh lakkkk.. (monolog sendiri namanya nie) CB pon nak citer gak pasal nuffnang yang baik hati.. yang pemurah.. yang telah berbesar hati bagi CB ME selama ini.. Cakap kosong takde bukti mana orang nak percaya kan der.. meh kita tengok!

Cuba kira..8 kan? starting blogging sampai skang tak pernah cash out lagi..bagus tak?
 Memang lar tak pernah cash out.. cuba tengok nilai dia lak.. Macam gempak banyak sangat kan!!

RM2.00 jek ponnnnn~!!
muahahhahahhaha..anda tertipu? jangan lar.. RM2 boleh lar cik bambam gi beli brooch kat Jalan TAR tuh.. kalau cash out pon kena RM50.. =_=' So, dua hinggit tolak sehinggit dapat lar sehinggit.. Jom kita gi beli eskem Malaysia! dapat 5 batang! :P Jadi rajin-rajin lar update blog ek.. biar ramai readers melekat kat blog CB nie.. lagi baik hati ada yang klik iklan nuffnang tuh kan.. 

Thank you cooooo muchhh~! :)

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

EdY Zaidi said...

something is better than nothing...;)

Rozuan Ismail said...

wah cik Bamban,by ksgt tuh awk nye ME

b a m b a m ' s said...

@EdY Zaidi yes! betol3!! 1 is better than zero.. :P

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail ME jek byk..nilai dia x seberapa pon..hehehe..tp alhamdulillah jugak lar kan.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...