Bambam's Addicted

Bila housewife dah jadi blogger..apa jadi ngan rumahtangga?

Panas ker soklan? tak kot.. just tanya jek..hahahhaha.. takde lar.. ok aper kalau housewife skang jadi blogger.. at least dia bersosial lar jugak ngan dnuia luar.. takde lar terperok dok umah jaga laki ngan anak-anak jek kan.. Orang pempuan pon nak gak ada social life..yer dak? :P

Alkisahnya.. semalam CB dok berborak kat telepon sampai abes kredit lar ngan one of my besties.. ade lar dekat sejam jugak bergayut.. then dia ada tanya CB.. Apesal ek follower aku sikit jekkkk.. follower ko banyak.. (padahal takde lar banyak macam yang lain kan..still appreciate!) CB cakap ar kat dia.. DAH KO MALAS NAK BLOGWALKING SAPER SURUH! hahahhahah..

Kena lar BW kan.. tak kan nak tunggu orang masuk blog kita tanpa diundang.. ajak2 makan ckit ker..minum ckit.. join segmen bloogers ker..macam segmen Ben Ashaari.. Memang rata-rata masuk segmen BA just nak promotekan blog..itu yang pasti...! Jangan nak temberang ek..kann...kannn.. CB pon sama.. join segmen.. ada entry menarek CB baca.. and ada gak entry yang CB tak baca... it's normal people.. Macam korang masuk blog CB.. tak semua enrtry CB korang baca gak kan? :)

Takpon join contest.. join bloglist.. join segmen review.. banyak lagi lar.. war-warkan kat FB or twitter ker.. post dekat sahabat blogger ker.. iskkk..nak kena CB list satu-satu non?? =_=' tapi apa yang penting.. kita tak tipu orang nak naikkan ranking blog..den tak bokonannnnnnnnnnnn sungguh.. Kita usaha.. lagi berkat kan..!

Sesambil tuh.. CB nak promote blog besties CB.. dia lar suri rumah tuh..hahahah..dia suh promote!paksa katanya..xper lar der..sebab ko KAWAN BAIK aku..aku rela lar ko paksa2 aku nie.. Perhatian kepada Pn NATASHA ROZIANA ZULKIFLI a.k.a TASHA.. aku share ngan reader aku yang baik hati regarding ur blog! :P Disebabkan beliau takde header lagi.. so paste trademark aje lar ek.. :P pergi lar baca luahan hati seorang surirumah yang TEGAR..kekekeke


IT'S ALL ABOUT TASHA "say"...

Sila lar jenguk ibu anak 4 nie..sebaya ngan CB nie..anak dia dah 4 dohhh~!! sulong darjah 1... okehhhh...korang nak kata CB kawen lambat or dia yg kawen awal? nyampahhhh lar~!!


12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Nana said...

hehe
kdg je dan bw..
komen selalu k blog kwn2 yg rajin nyiggah
the rest banyak isi masa
join contest hehee

Zura said...

ye..kena rajin blogwalking..

z.u.n.a.i.d.a said...

hahahaha, sempat lagi tu nyakat kawan dia..
okeh bos bakal d terjah blognya slps ini!

rizwan's sweetheart said...

mmg tensi biler kengkawan sebaya anak dah bederet cam gerabak ketapi... terasa apsal jodoh kiter berat 10 tan sangat ni... :))

b a m b a m ' s said...

@Nana
awal2 blog jek lar..bw..then dah ade READERS tetap just pegi sana jek lar kan..baru berbaloi yer kak nana.. :P

b a m b a m ' s said...

@Zura
betol..nak duit kena keje..len kalo ada laki tanggung..kekekek

b a m b a m ' s said...

@z.u.n.a.i.d.a
mmg suka sakat dia..hobi namanya..hahahha..gi lar singgah..tambah2 kwn baru..heheh

b a m b a m ' s said...

@rizwan's sweetheart
tau xper! kekadang kuar ngan anak buah pon dah rasa macam bawa anak sendiri..heheheh..

AROL DSHW said...

Selain itu, kita kena rajin update blog jugak. Kalau blog bersawang, siapa nak datang kan? CB kena buktikan, w/pun CB kawin lambat tapi CB boleh dapat anak lebih ramai dari dia. HAHAHA. ;D

b a m b a m ' s said...

@AROL DSHW
yelar..kena rajin VW..tp kekadang x smpt gak menjengah..selalu jd silent reader jek..

arol..nak kena potong dia..setahun sorang tuhhhh..heheheh

lipan lapa said...

kawan cik bam bam telah di follow oleh saya peace

b a m b a m ' s said...

@lipan lapa
heheheh..bagus betol lipan! be a supportive kan.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...