Bambam's Addicted

Wedding konon-konon tema garden wedding bertukar waterfall wedding!

Alkisahnyaaaa...semalam CB pergi kenduri orang kawen..anak jiran CB yang kawen..punya lar excited nak pergi..dengan my sis pon excited nak pergi..kami 2 org yg jarang sekali volunteer nak pergi wedd ceremony nie tetiba jadi excited nak pergi sampai omak den pon kepelikan..siap leh wat dialog lagi..

Amboi..ramainya yang nak pergi..

Elehhh..mana ramai sangat pon..kita bertiga jek pon..cehhhh~! Kiter orang nak pergi seban nk tengok anak makcik tuh kawen kat Club House kat kawasan taman perumahan kita tuh...konon-konon bajet ada garden wedding lar kan..punya lar kami pakai baju and make up chantek2.. (in case terjumpa jodoh lak kat sana kan..mana tau..heeee)..dengan cuaca ujan dari pagi tak berenti..

Sampai sana kami berpayung..masuk jek club house attack mata cari pengantin...CB tak kenai pon pengantin tuh..kenai mak pengantin jek sebab time teraweh dulu rajin jumpa kan..almaklum ler..geng ngan omak-omak.. :P ...Pengantin pakai baju kaler kelabu..We olls DISSAPOINTED pergi sana!!

PELAMIN takde... Theme GARDEN WEDDING pon takde..then pengantin laki just pakai baju melayu and   yang pempuannya just pakai baju ala2 kaftan gituh..alahaiiiii~! Spoilt mood betol.. ingat grand mana tadi..heheheh.. nak bergambar pon maleh non..ari2 ujan nie..tak kan nak wat memori daun pisang bergambar keliling tasek tuh kannn..hampeh jek..kang ada yang jadi dugong kat tasek tuhhh!

Takpe lar..next time wedding CB..CB buat kat situ jempot korang smua ek!hahah..omak den pon dah bagi hint tempat nie sesuai untuk buat wedd ceremony..den tak kisah yoo mak..omak tanggung belanjo kawen den yooo.. songeh melebar sampai ke telingooo!! n_____________________n

Okeh buh-bye~! ini gift dari pengantin..Blueberry Cheese Tart!! dadaaaa~!

tart pulak...dulu bahulu..sok lusa orang bagi kek sebiji! :P

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Encik MamaT said...

p kenduri pakai baju hujan la CB.. hahahaah

z.u.n.a.i.d.a said...

hahahaha..ada2 je la bambam ni..;-p

b a m b a m ' s said...

@Encik MamaT siyesly mmg nak pakai baju ujan tau!tp xde..hahahahha

b a m b a m ' s said...

@z.u.n.a.i.d.a semangat jituh kak zu..huhuhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...