Bambam's Addicted

Ibu kritikal, ayah lak patah kedua-dua kaki.. :(

Kalau korang receive berita nie?parents korang lak..mcm mana agaknya perasaan maseng2 kan..Kalau CB..jangan suh imaginasi!! Dulu time intebiu nak jadi PRS skolah suh pilih antara emak atau ayah pon CB dah meraung sampai abang and kakak senior siap tenangkan lagi!

Ini terjadi pada opismate CB malam nie..berderau darah bila dapat tahu.. :'( sebab CB dah dapat imagine macam mana ade dekat tempat kejadian..sob sob sob.. emak beliau masih lagi di red zone..kritikal katanya.. ayahnya pula patah kedua-dua kaki,leher terkehel, dada saket gigi depan patah dan bibir pecah.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZIM..!

Sangat simpati dengan kawan CB nie..tahun lepas adik lelaki sulong dia meninggal dunia sebab eksiden langgar lari dekat aje dengan umah dia..tahun nie pulak parents eksiden.. Kawan CB lak baru kawen bulan 12 ari tuh.. Ada saja naseb malang yang menimpa..ujian dari Yang Esa..hurmmm..

Mari lar kita sama-sama doakan parents kawan CB nie pulih dan moga selamat semua hendaknya.. Lagi baik kalau korang tolong sebarkan kat yang lain..10 membaca 10 yang sebar bertambah 100 orang yang tolong doakan.. mudah-mudahan..

notakaki: Last week salah sorang father's of my chinese colleague pass away coz ayah dia ada 2 jenis kanser yang ditanggung.. dah la nak chinese new year dis week..hurmm..banyak sangat cerita permergian parents dalam bulan nie.. cik bambam TRAUMA kembali.. :"(

nyummy-nyummy~! milo tabur satuuuuu?!nak jugak!KLIK SINI k~!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

fatinyana said...

yekeh..agak serius keadaan parents kwn cb
erm kite doakan semuge mereka cepat sembuh..

b a m b a m ' s said...

@fatinyana mudah-mudahan dorang cepat recover.. :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...