Bambam's Addicted

UUM jadi zon bebas cukai..!!


Chilll..!jangan dok serang UUM skang kalau nak beli barang-barang yang kesemuanya adalah BEBAS CUKAI..!wahhhhhh! Ini semua adalah di dalam perancangan lagi.. Dorang baru nak gi usul..baru nak start wat paper project kan.. Kalau lulus lar kan..kalau..Ada dengar kat TV ari tuh..

UNIVERSITI PERTAMA DI DALAM MALAYSIA DAN MUNGKIN DI DALAM DUNIA YANG MEMPUNYAI STATUS UNIVERSITI BEBAS CUKAI...!!

Waaaahhhh..makin berjimat-cermat para junior saya di sana..Time den dulu..jimat jugak..haha! tapi takde lak makin jimat macam korang nanti.. (kalau jadi lar kan)

Dah lar kat sana makanan memang murah..nanti bertambah2 morah lar kot ek..Barang-barang runcit pon makin turun harga..NC..apa kata way hypermarket ala-ala Pavillion lak kat sana..!ahakss~

Ni nak gi belajar ker nak gi shopping korang nehhh!

credit to : BHarian

nota kaki: Mano nak dapek karipap 5 biji sehinggit lagik kat sini..

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Siti Noraisyah said...

kalau jadi ni, makin menggalakkan siswa n siswi perabih duit loan wat shopping laaa..~

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah tau xper..yang sedia ada pon dah pakat berabes..kang makin boros lar warga UUM!hahahahha

eiela said...

bahaya jugak nih, ada pro dan kontranya. shopping sakan la nanti nampaknya.

Latest Entri :
Saya Minta Maaf, Maafkan Saya

b a m b a m ' s said...

@eiela tuh lar..pandai jaga kewangan masing2 dah ler nnt ek..ehehhe

fezaL Mohd said...

aku student UUM skrg ni ,

sama je . tkda pon beza . daripada buat benda tu

baek betul kn sistem air n sistem pengurusan .

b a m b a m ' s said...

@fezaL Mohd for guys mmg xde beza..tp for girlssss..!banyaaaaaakkkk beza!haha! ni msti dok kolej dalam kampus kan!hehe..

Zura said...

bebas cukai..ye ke...tp dh x kesana lg dah...dulu ade lah..

b a m b a m ' s said...

@Zura dulu selalu dtg UUM ker?kiter pon dah lama x jejak UUM..windu pulak kat sana..huwaaaa~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...