Bambam's Addicted

Korang rasa perlu ker nak ada 2 blog???!!!

Perlu ker CB buat lagi satu blog untuk GA & Contest blog ajek??!! Nak seperatekan personal blog CB punya story and all da GA.. Macam rojak pasembor dah bambam-story nie..huuuuuu..korang rasa macam mana???? Serabut ker? erkkk..CB tak marah punya.. :D Jawab poll nie ek..ape lar sangat kan nak klik tuh..hehehe..ada kat sidebar belah kiri nie..trilioooooooonsss of thanks in advance babeeehhh! Nak drop komen meruntuhkan membina pon amat digalakkan!



6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

EZAN IDMA said...

PERLU! HEHE sy pon buat 2 belog. senang sikit. hehe

eT said...

dolu2 malas nk menten byk blog..
ada blog personal jek...
tp bila dah byk join GA kt blog personal tuh...asben tego...dia xnak baca hal GA...huhuhu...
terpaksa wat blog baru..:p

b a m b a m ' s said...

tuh lar...tuan belog sendiri pon tgk macam ape jek dh bercampur nie!heheheh..perlu ekkk??!!nak create 1 lar..kang korang follow yek! :D

Cik Ila said...

perlu sgt2...
cik ila pn buat lg satu blog utk contest..kalau tak,nnti blog jadi berat.Bila berat,loading lama,nnti tak ramai yang nak bukak blog kite..huhu

b a m b a m ' s said...

@Cik Ila ohhhh..itu macam kaaaa!no wonder mcm lmbt loading jek..huhuhu

EZAN IDMA said...

boleh takde hal follow. haha. kontes kace mate tu dah buat due date baru, hehe. tu yg sye leh join lagi. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...