Bambam's Addicted

cinta itu buta or kita yang buta?

Korang ada tengok cerekarama malam nie tak? yang pasal Fara Diba dan kekaseh hatinya yang buta.. Apa konklusi yang korang leh buat..? cik bambam rasa lar kan..ini just pendapat peribadi jek..tak setuju takper..hak masing-masing kan.. :)

1- Lelaki tuh kalau memang tak buta at 1st place dia memang tak akan jatuh cinta ngan Fara Diba..
2- Kalau Fara Diba tak pandai masak lemak jantung pisang, mesti laki tuh pon tak jatuh cinta kat dia at 1st place jugak..
3- Fara Diba pulak dah suka dan jatuh hati dekat Ahmad Dhani sebab dia buta dan tak nampak dia which means dia tak rasa low self-esteem bila dengan laki tuh.. laki tuh pon tak nampak fizikal dia macam mana..so buat per dia nak rasa rendah diri kan..
4- Kalau starting Fara Diba original yang jumpa ngan Ahmad Darus kan.. apa kesudahan cerita cinta buta tuhh?
5- Cuba senaraikan kat cni berapa jek laki yang betol-betol akan terima Fara Diba tuh seadanya kalau dia memang dah tau pempuan tuh gemok??!!

Meroyan aku tengok citer tuh sebab pempuan-gemok-dapat-laki-ensem-macam-ahmad-dhani dan leh terima dia seadanya..!by the way..Fara Diba comel giler kot kalo laki tuh nak reject dia..pffftttt~ but in REAL life..boleh kira ker?!!hurmmm~!

hahahahhah..ko layankan ajek lar cik bambam ko nie..phewwwww~!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eqhaZIN said...

sush nk dpt laki cmtu.
one in a million :)

b a m b a m ' s said...

@eqhaZIN means another Fara Diba kena tnggu 1 million lagi ler tuh..heheheh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...