Bambam's Addicted

Blog Aku, Bukan Privasi Lagi


Yessss! blog i bukan privasi lagi..even dulu pernah meng-privasi-kan sebentar kerana nak buat POST MENYUMPAH! hahaha! *kejam*

Thanks Kakak Siti Manis sebab meng-tag
*dah mula dah sesi serang-balas tag..haha*

Describe blog anda..??!!
Ermmm..kalau Shaofie kata SIMPLE IS THE BEST..Cik Bambam nak kata LESS IS MORE
Blog tempat saya membebel kalau tak terluah dengan suara
Tempat saya share dengan korang pasal suka dan duka
Tempat saya nak menang adiah best-best dan kiut-miut
Tempat saya dapat tahu banyak perkara baru dan pelik dalam dunia nie..

Enough is enough bambam!

Tag 3 orang ek..
The Nurul
Sisiantee
Nana


2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Siti Noraisyah said...

hahaha! skrg bermula operasi balas membalas tag..^^

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah ayuhhh!kuarkan senjata masing2!haha.. (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...