Bambam's Addicted

Ari nie aku belajar hack internet opis..!

Korang tau cara nak hack line internet opis koranggg??!!
Ala..yang kena block tak leh nak on9 FB lar..
YM pon kena block..
kekadang ade certain website pon kena blockkk!

Tapi kat opis den nie..!
Lagi kejam kooo!
Semua website tak leh nak masuk..
Hanya leh on9 SKYPE ngan microsoft outlook
Macam hareeeemmmm tak??!

Kita nie bukannya tak wat keje..
Keje dah siap..apa nak buat lagik kann
Kang den bantai tdo kat meja opis kang..lagi parah dibuatnya..

Ini pon opismate yang ajor..
hahahahahha..baguih betol~!!!
Caranya??


TUKAR IP ADDRESS PC KORANG TUH

sekian terima kasey
majulah hackers untuk negara!
kah kah kah..

Jangan wat selalu ek...
very da danger..
kang kantoi lak nanti..
tak pasal-pasal kena buang kerja!
hahahahaha

Buh-bye!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Fifi said...

uiks..aku nak tanye~
mane ko dpt katun yg kiut miut tuh?
sila ajar kat blog ko eh.
buat post mane nak dpt katun kiut2 tuh..nak sebut name aku pon xpe..hahahahaha!!! gile publisiti aku neh~ >.<

b a m b a m ' s said...

@Fifi ahhahaha..nnt aku bg link kat ko ek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...