Bambam's Addicted

Contest: I Love My Mum..!!



Tanpa ibu siapa lar kita..tanpa bapa pon tiada kita juger~ ehhehe..Ok..need them both..!noted..tapi memandangkan cik bambam nie telah menyandang status ANAK YATIM selama 10 tahun..memang lar lebih akrab dengan emak..memang dari kecik suka berkepit ngan mak..tetiba ade adik ketika berusia 4 tahun!telah merampas perhatian emak dari-ku..wahhhh!penuh sandiwara..hahahah..cik bambam tak close sangat ngan ayah..gituh-gituh jek..sebab ayah garang tegas..huhuh..mak sempoi jek..kihkihkih.. Okeh2..melalut pulak ek..tetiba ternampak contest nie..anjuran FATIN..klik SINI kalau nak masuk! syarat-syarat peraduan adalah...

"1. Buat entry khas dengan meng'Upload' picha anda yang paling menarik, tertarik da bomb gitu bersama ibu anda.. if kat bawah picha tue u'ols nak letakan ucapan terima kasih buat ur mum pun boleh ^_^
2. Nyatakan satu hadiah yg paling best anda pernah beri kepada ur mum masa bezday beliau..ekceli fatin nak cari idea nak bagi mymum hadiah apa nanti..huhu..
3. Anda tidak di wajibkan jadi folower blog MISZ FATIN,, tp untuk kemudahan u'ols nak tengok pasal updated contest better jadilah kan..huhu ^_^
4. Sertakan link u'ols pada entry ini
5. Letakkan banner contest kat sidebar u'ols n link ke entry contest ini
6. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu..^_^"
Okehhh..firstly..pic omak den a.k.a MAKCIK JAMEAH..kalau korang nak panggil omak den lar kan..omak den oghang nogori sembilan..


omak den bersama cucu beliau dan perampas kaseh sayang adikku..hahaha..ehhh..makcik Jameah pon camwhore tau..korang jangan tak tau..ingat anak-anak dia jek..no wonder lar kami semua nie..suka ber-camwhore..hohoho

Hahhh..baru leh ber-dating ngan omak den kan..sama tak wajah kami?ade orang kata sama..tapi omak den kobar den ikot muko ayah den..iyoooo lah tuhhhh~ tengok HIDONG kami..!!sama kan!lagi nak nafikan.. >.<' takpo omak..menten cun laie! :)

(mampu geleng kepala jek tengok perangai anak dara dia sorang nie..huhuhu)

Cik bambam nie memang selalu kena leter ngan Makcik Jameah..anak daro paling tak dongar kato..dogil lak tuh!then dah buek hal..takot..!mengadu kek dio lak..bercucuran air mata..omak..masihkau kau ingat tragedi berbuka puasa itu~ sob..sob..sob.. korang gi lar baca.. ENTRY nie..
Hahhh..ini lar dia..omak den cikgu..dia lembut jek..tapi korang tak tengok dia ngamok..!hahhh..berlari tak cukup tanah korang nanti..hehehe..luv u mummyyyy~

Okehhh..sebenarnya aku jarang sekali bagi adiah kat emak..errrr~ ehhh..omak den pon tak bagi adiah besday kat den gak tau..dia bagi makan KFC ngan kek jek..hehehe..tuh pon kekadang kena pilih antara satu..huuuu~ tapi saya TAK PERNAH bagi adiah besday kat emak..siyesly...sebab aku nie dah jadi adiah?boleh tak?hahaha..okeh2..dulu time mother's day..pernah kumpul duit beli sekumtum bunga kristal yang dalamnya kang kelopak-kelopak bunga ade pewangi..sekarang nie macam susah nak jumpa lak..

lebih kurang macam nie lar..cuma dia xde pasu..tangkai bunga panjang..and kat bunga tuh ade pewangi yang boleh dibuka..korang dapat imagine tak???errrrr~ emak memang suka bunga..macam i lar u olls~ waaa gituh.. :P

Nak tag saper ek....ermmm..sape sayang ibu dia sila masuk!ehhh..xyah masuk ar..kang kurang ak percentage nak menang!hahaha..jahat betol cik bambam!bukan beb...masuk lar..nak tag
cik nurul
cik fyfa
cik siti


nota kaki: skang ni Makcik Jameah kat Mekah sedang menunaikan haji..akan pulang pada 11/12/2010..Moga selamat semuanya..sudah sebulan lebih tidak bersua muka..hanya mendengar suara saja..tadi pon ade call..tapi tak dapat didengari..omaaaakkkkk..call lar balikkkkkkkkkkkkkk...! tsk tsk tsk..nak nanges nie..huuu~

1 ratus ribu orang tambah perasa! :):

misz FaTiN said...

tq join mycontest..
gudluck.. ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...