Bambam's Addicted

Kantoi babeeee!mmg kantoi..!!

Apehal muka korang pelik tgk tajuk post aku nie..hahhhh!lost lar tuh..tuh lar..len kali msk umh org bg salam..gi baca sini dulu..

Hahhh..berbalik pada tajuk tadi..memang lar kantoi ngan pengawas tuh..tp masalahnya..pengawas tuh pon sama 7 X 7..!!dia pon ponteng jugak!konvoi kiter org..mcm ape jek kan..iskkkk..so tarek nafas lega lar kan..naseb baik dia tak tangkap and tak bawa kiter org ke muka pengadilan..kang tak pasal2 Cikgu Jameah buat date ngan pengetua and cikgu disiplin lak nnt...semata2 sebab aku..heee~

Aku balik umh naik bas..So aku and nurin nie..tahan lar bas intrakota...skang dah tukar nama jadi bas rapidKL..kan2???kami pon naik lar bas...biler dah naik bas..byk lak pulak perhentian..nak dijadikan cerita..boleh pulak dekat salah satu bus stop nie..yg berhampiran ngan kedai2..aku nampak mak aku.. T_T'

Mak aku jugilkan mata beliau..aku ape lagi..tergamam lar..errrr..ape nak buat nie...korang tau apa aku buat??aku boleh bye2 kat mak aku sambil tersengih..hahahahhahaha...then bas pon berlalu pergi..sampai lar aku tekan loceng nak turun..turun jek dr bas..baekkkkkk punya cilokkk!mak aku ngan pacuan 4 roda beliau stop betol2 kat depan aku..aku buat per???kalo korang..mesti korang dah lari pecut 400m kan!hehhh..aku relax jek beb..aku buka pintu kete mak aku..aku masuk..aku ckp kat mak aku..nak tumpang balik umah..hahahhaha

Act cool huhhh!mak aku pon cool jek..mak aku tak marah pon..ckitttttttttttttttt pon tak marah..mak aku just cakap..

Nanti..kalau tau dek cikgu ko..mak tak nak masuk campur yer!pandai2 ko lar nanti..
Aku sengih jek lar..hehehhe..style mak aku..pandai makan pandai sorok lar kan..even dia cikgu..agaknya dia pon paham student tuh mcm mana..asalkan aku ni ponteng balik umh terus dah kire ok bg dia kot??errrr..rasanya lar..kalau arwah ayah aku..dia pon cikgu jugak dulu..dgn dia..aku tak berani nak ponteng sekolah..sakit2 pon gi skolah beb..pelajar contoh tau!arwah ayah aku dulu..cikgu disiplin lagik..hehehe..ayah aku garang..tuh pasal anak2 dia semua pe'el bengis semacam jek..ahhahahah..

Kenangan zaman persekolahan..memang indah kan..itu last aku ponteng..pastu aku tak ponteng dah..aku stay back kat skolah..buat revision ngan kawan2..gi tuisyen..wpon hanya utk 2 bulan then aku quit sbb penat..pagi skolah..ptg skolah..so stdy sndiri kat umah..last week b4 SPM sesi bermaaf-maafan sesama murid n cikgu..aku dtg..part paling best..aku menanges bagai nak rak minta maap ngan cikgu2..esp cikgu BM aku tuh..sbb slalu jek MIA dlm kelas dia..hehehhe..xper cikgu..BM saya A2..!even ponteng!ahahhaha..naseb baik aku minta maap..kalo idak gerenti aku fail subjek bm tuh tau..yelar..ilmu tanpa restu seorang cikgu tak berkat tau!!!(mak aku pesan)..lepas parents..org ke2 yg patut kiter hormat ialah cikgu! (mak pesan lagi)..

Conclusion is...??kita buat baik berpada-pada..buat jahat sekali seumur idop..ehhhhh..yelar!kalo kiter x buat jahat..kita tak tau kesalahan kita..tp bergantung pada jenis kejahatan korang lak..yg tertakluk AKTA JENAYAH BERAT tuh tak dapek den nak nolong!itu ke-buduh-an diri sendiri..orait!ingat tuh! chow bedahhhhh!!

nota kaki: Miss a lot!zaman sekolah!luv u SMKHC..!!always beee~



2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Fifi said...

zaman skola mmg best aida.. tapi zaman kite dulu..kalo ponteng pun balik umah..x pegi pon lepak2 cc ke..lepak shopping complex ke..kan?? kan?? mesti org pelik kite ponteng skola balik umah...hehehe..tu zaman2 kite la..zaman budak2 skang..nauzubillah...aku lak yg pelik tengok diorang..selambe jek ngn uniform skola gi lepak cc....adeh~~

b a m b a m ' s said...

betol tuh wehhh..aku pon ade gak lepak cc..tp dah abes skolah lar..tukar uniform dulu..hahahha..pastu ari2 bertembung ngan nizam kat cc..kih3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...