Bambam's Addicted

Lagu kat blog?x bleh ek..

Tadi baca post dr Hencik Ben pasal topik kesalahan yg dilakukan okeh newbie..(aku ni newbie lar kan?errrr~)Ok, siyes aku pon x suka masuk blog yg suka pasang lagu..tapi blog aku ade jugak lagu!wahhahaha...

Tapi depends pada halwa telinga masing2 lar kan..yg selalu aku pangkah blog tuh..sbb dorg pasang lagu yg buat aku sakit tlinge!ala2 punk rock tuh..uishhhh..masuk jek blog dah kena heart attack pertama..masuk kali ke-2 lak..kena heart attack ke-2..then aku x msk lar wat kali ke-3..sbb kalo masuk tuk kali ke-3..sah2 ko SYAHID beb!errr~

Aku rasa lagu kat blog aku menggamit jiwa jek..hehehe..sebab tuh aku pasang..korang tak suka ker?jap2 aku ade lagu khas utk korang kalo korang tak suka..lagu dr One Nation Emcee-ADA KU KESAHHHH..!!!

hahahahha..peace brothers!

3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Anak Dara Emak said...

hahahahha sama la ngan aku.

eniz said...

YES BAMBAM..MMG KIRE MCM PANTANG SKIT PASANG LAGU NIH..

MELAINKAN KO LETAK BUTTON STOP RITE UNDER READERS' NOSE.SEBAB KDG2 ADE JENIS PLAYER YG TAK LEH STOP.OR TERCARI2 BUTTON LAST2 MLS TERUS PANGKAH.HEHE

b a m b a m ' s said...

yot: ape yg sama ngan aku tuh?hehehehe..

erniz: aku pass ujian x?ade butang pause...errr~ heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...