Bambam's Addicted

Aku sumpah ko Cik Seketeri Sambadigol..!!

Cik Seketeri Tua yg Gedik...!!!ikotkan ati..nak ku tikam2 koooooooooooo...nasib baik bulan ramadhan bulan yg mulia...x jadi nak tikam okehhh...kalo bukan bulan pose..aku still x tikam jugak..tp kalo menikam ko bukan mnjadi satu dosa n jenayah..hah!ko xyah suh ditikam..dgn rela hati aku buat tauuuu...

korang pelik ek..apesal aku busuk hati ngan cik seketeri dato' si polan nie...??

Ohhhh..sbb beliau melaporkan aku kpd pihak atasan aku on9 fb dan main games waktu opis..ok..ikot logik akal..mmg mnjadi kesalahan lar..on9 time opis kan..tapi aku rs ia tidak mnjadi kesalahan jika TIADA KERJA LAIN YANG HARUS AKU SIAPKAN LAGIK..bukan ker?heyyyyyyyyyyyyyy sambadigol...aku on9..semua kerja aku dah siap tau!and xde keje pending pon..errr..ckit jek lar..ehhh..itu pon sbb aku nak kena tngu staff lain update kerja dorang kat aku..so baru aku boleh buat kerja aku yg lain..dorg lambat..nak x nak aku kena tngu jugak lar kan..xkn aku nk submit kerja yg x lengkap?bukan ker????

itu dah mnjadi satu perkara yg membengangkan aku..pastu saja nak curah petrol gas kat api yg marak lagi..ko DELETE semua games dlm PC akuuuuuu..!!heyyyyyyyyyyyyyy sambadigol..!!kan dh kena pngil 2x sambadigol dr aku..itu hak aku..!!nak donlod aper pon..selagi aku x mnjahanamkan harta syarikat tauuuu..GEWRAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM!!

So, kenyataan skang..nama aku mnjadi topik hangat di bilik Dato' dan top IT criminal kat opis..MANTAP TAK KORANG?aku x pernah pegang rekod nie..bangga sekejap!hahahahah..So, sudah dikuatkuasakan xtvt mem-blok internet di opis...smua aku x leh access melainkan emel company n skype utk tujuan komunikasi antara branch..(aku siap suh kwn2 aku add skype aku utk gantikan YM)hahhh..ko ingt ko dah ckp block aku ker?pasal aku xleh on9...??ko tngu lar aku beli BERUKBAND nanti!biar bertambah saket hati ko kan..ehhhh..ini x ckp sakit hati..ape yg menambahkan sakit hati berlaku diskriminasi kaum di opis..bangsa2 lain TIDAK SAMA SEKALI DI BLOCKING UTK PENGGUNAAN INTERNET..sekian harap maklum!

Utk menghilangkan keboringan di opis..aku still install games2..nasib baik ade file yg dorg x delete..x jumpa kot..ahhahahah..tp yg ini kena jaga2 lar kan...pandai2 lar nak hidup..and for akak2 opis yg len yg turut merasa blocking ini...den mnta ampun yooo..sobab buat kantoi..mana tau Ms Taik tuh muncul tetiba..heeee~

nota kaki: FB aku pon aku disable sbg tanda protes aku x leh nk on9 siang and for other certain reason which i could expose here..huuuu~ ahhhhhh..sentap MAKKKK..!!





5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Anonymous said...

sabo yayang..i kan ada..jom kita berSKYPE..ahahaa..

b a m b a m ' s said...

huhuhu..boring aku asyik nk berskype jek...nt slp haribulan skype aku pon kena blok..hehehhe

Fifi said...

sambadigol sebegini memang ade di setiap opis2...konon2 ikut rules la tu..nak kipas boss nye pasal..padahal sebnarnye mereka2 ini menjadi sambadigol adalah sebab2 berikut :-

1) Jeles ngn kita ade FB, tapi die xde.

2) Sangat jeles FB kita banyak kawan, tapi die xde.

3) Bukan kaki game mcm kita. Sbb die dah jadi kaki menyebok.

4) Xde keje laen nak buat selain menyibuk hal org.

5) tak tau nak guna FB camne.

6) memang dasar busuk hati bau jering, xleh tengok org senang.

7) budget bagus la sangat tu.

8) die sorang jek leh buat, orang laen x bleh.

9) konon2 report bleh naik pangkat cepat. dasar pakai bateri cikai nak kipas boss.

10) dan..yang paling penting..MEMANG JEALOUS KAT KITA SEBAB KITA LAGI HOTT DARI DIA.

btol x?

b a m b a m ' s said...

hahahhha..aku setuju ngan smua di atas lar fifie!!

Anonymous said...

AKU TURUR MENYUMPAH SEBAB AKU TERKENA SAMA"x dapat nak ber'fb' dgn yayang aku nih..huhu..TASHA ZULL

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...