Bambam's Addicted

Kita kawan atas dasar apa sebenarnya?

Persahabatan melalui online atau jodoh melalui on9..berapa ramai yg berjaya dgn cara ini?kalau more than 80% success mmg aku tabik spring tilam vono kat korang!hahahha..ok2...honestly aku mmg x berkenan dgn cara nie sbb personally bg aku..ini opinion aku sendiri ek..jgn nak kata aku diskriminasi or wat so ever lar..aku mmg TAK PERCAYAKAN LELAKI INTERNET...!!wahahhaha..sebab bagi aku dia org ni just nak kawan ngan pempuan dahi2 licin jek..aku emosi sebab aku bukan tergolong dlm pempuan dahi licin..!!!

Serius dol..dulu layan jugak lar ym2 dlm chatroom nie kan..chat bukan baeekkkkkkk punya..konon2 ade chemistry...suddenly biler suruh send or mms pic..terus senyap tetiba ilang n 1000 alasan dia org boleh create..!!urghhhhh..aku ckp x suka type laki mcm nie..mmg hanya sebahagian saja laki mcm nie..tp aku berani cakap majoriti lelaki adalah jenis mcm nie..

Alahai..nak kawan jek der..nak kawan pon kena tgk rupa ker..kalo muka beliau pon ensem mcm Remy Ishak ker...Fahrin Ahmad ker..xde lar aku terkilan sgt lar..yelar..kena lar ngan wajah tampan tuh nak cari kwn pempuan cantik mcm Scha Al-Yahya or Siti Nurhaliza dlm proses pemilihan tuh kan..tp aku still x setuju jugak..!!kawan atas dasar rupa..

nota kaki: aku mmg huduh and gemok..so wat?ngomong sama tgn!


5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

J u l i a 。.゜✿ said...

Bambam dearie,
uih entry yang sangat marah.
tapi saya survived dengan dating online ni.
kenal dengan suami dulu melalui ym. =)

lelaki memang macam tu kan bam..
selalu nak yang terbaik, padahal diri sendiri pun tak best mana.
tapi bam jangan lah marah dengan mereka,
apa kata kita berfikiran positif,
saya tengok bambam chubby, tapi comel.
so i'm sure there's a kind n sincere man for you out there.
cuma tu lah, Allah nak bagi lebih masa pada bambam
supaya bam lebih banyak menimba pengalaman =) then barulah
into a serious relationship.

sabar okeh.

b a m b a m ' s said...

hehehhe..emosi sekejap...hahahah.. % berjaya tuh mmg ader...tp agak tipis..huhuhuhu...

by the wayyyy..thanks julia.. ;)

Anonymous said...

kalau da jodoh dgn cara tu what to say yayang???aku xde deh jumpa jodoh kat tenet..dpt dr mak aku ada la..ekekee

b a m b a m ' s said...

tasha..konon2 ko wat anon ni aku x kenai lar..hahahah...kalo dh jodoh len citer..tetttt~ hehehe

Anonymous said...

wakakaaa..ko kenal ke aku..hahaa..dasat la ko amat memahami ayat2 aku..ekekee..thats why la i syg u..ahakss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...