Bambam's Addicted

pernah tak korang.....??!!

Korang rasa korang ade masalah...tp x tau ape sebenarnya masalah korang nie...korang rasa nak menanges..tp sebab korang nak nanes pon korang tak tau..tp pas nanges..korang rasa lega giler...tp pasal per korang lega pas nanes pon korang x tau..errrr~

korang rasa kawan2 baik korang abaikan korang..tp korang rasa itu bukan perkara jahat atau niat dorang nak buat korang mcm tuh..tp ia tetap terjadi..korang rasa itu sebenarnya bukan perkara yg cukup besar utk korang sentap or so whatever..tp korang still nak terasa dgn benda tuh..

benda tuh membuktikan kiter nie x matang atau menunujukkan kita nie mpunyai perasaan yg cukup dalam atau dengan kata lain mpunyai nilai sentiviti yg lebih tinggi dr org lain ker???!! ..okehhh..aku ngaku smua tuh ade relate ngan aku..aku rasa bukan nieat org tuh nk wat mcm aku nie..and additionally org tuh pon x tau aku tulis post nie utk dia..

cuma aku rindu zaman-zaman ber-kawan baik dulu..hurmmm..

nota kaki: kalo aku closed akaun FB aku wat sementara..ade org notice x??errrkkk~

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

_ziela_ said...

ak org 1st yg akan noticed acc fb ko xde..hiikhikhik

ko jgn la nk ttp fb plaks aida..jgn marahkan nyamuk, aircond dibakar okey..!

hahahahaha

b a m b a m ' s said...

yeker ziela..??aku nk test skali lar..hahahah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...