Bambam's Addicted

sidang akhbar: operasi DISABLE gagal


ok..sila gelak dengan sekuat hati..!!!hahahhahaha
operasi disable akaun FB gagal..
yes..!aku x kuat dan x tegar..
bukan sebab korang..
tapi sebab...

1- pekerja2 restoran aku saper nak bg makan? (restaurant city and cafe world)
2- anjing dan tanaman aku saper nak tlg handle..nak upah pekerja duit x ckp..nnt habis kena curi jek...!! (barn buddy)
3- ladang aku kat county town ni pon xde saper nak handle..!!nnt nk upgrade kebun lagi..kalo x handle kebun aku ni..mana nak dpt duit..??!! (happy farm)
4- ladang aku kat US tuh pon xde saper nak jaga jugak..aishhh!! (farmville & farmtown)
5- sosial life aku and model yg aku jaga pasni pon..xde saper nak take over..musnah lar karier dia nnt..aku juga yg sbg PR dia nie..bertanggungjawab bg pihak dia... (sorority life)
6- yg paling penting...aku perlukan sahabat2 aku utk terus senyum..even komen2 korang sumtimes meng-annoying-kan aku...!!!hahahahah..ade aku kesah!kah3..

maaf ku pinta buat yg terasa...aku x delete korang ok!bkn sorg jek yg tanya..huhu..hati x kental..jiwa sensitip mlm td..huhuhu..tanx to my dearest buddies..MEKNA and UMAR..adekah patut UMAR a.k.a ABI dimentionkan disini...??!!!hahahhaha..u guys make my last nite chill~
bak kata UMAR..FB menghubungkan kite dgn semua kawan yg 300++ tuh hanya dihujung jari.. n_n

dan kepada PARTNER GOSIPku ADY BUDIKA yg membuat status terbuka untuk mencari aku..!! huh...!!wth??!!hahahahahha...owhhh..please stop this rumor...!IM NOT HIS GOLDFISH OKEH!yg korang ni beria2 kenen2kan aku ngan ady ni pehal??!!!yes he kindness men i ever seen!(stop blushing urself baca pujian aku nie ok beliau!!hahhah)..pendek kata..perghhh..sshnya nak buat statement nie..kami kawan baik..kan dia mention kat status dia..kehilangan rakan baik..ada paham kaaa???future tense..x tau status..errrrr..kan??!!!xnk sentuh hal emosi beliau..nnt goldfish beliau terasa hati..hohoohohoh.. n_n

ok..tuh saje..hehehhe...


4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

cik EPAL said...

goldfish?? heee ;)

b a m b a m ' s said...

yes cik epal?knaper ngan word goldfish tuh??hehehehhe

dancing queen♥ said...

wahh. penternak berjaya :)

cik EPAL said...

goldfish?? hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...