Bambam's Addicted

Bercuti ke Hong Kong??? Tiket ke Hong Kong hanya RM149!!

Buka internet.. ternampak promo ke Hong Kong.. Destinasi percutian ke Hong Kong ni memang ada dalam salah satu wish list CB. Well, i kan suka travel (kalau ada duitnya lah). Tapi memandangkan kewangan tidak mengizinkan buat masa sekarang ni.. kita usha je la weh.. Kita cuci mata je apa yang ada dekat Hong Kong nie ek selain daripada salah satu syurga membeli dan blah! kah kah kah

So benda yang pertama menarik hati adalah Taman Tema la opkos! ada 2 Taman Tema yang pemes kat HK ni iaitu Ocean Park (Top 15 taman tema yang selalu dikunjungi di dunia) dan Disneyland! ho-yeah! 

Ocean Park
Disneyland Hong Kong
Then tempat lain yang boleh dikunjungi adalah The Avenue of Stars tempat tugu-tugu Bruce Lee tu..

Wachaaaaa~!
Pastu korang boleh naik tram untuk tengok Victoria Peak.. atas bukit.. so boleh nampak The City of Hong Kong!!! 


Boring pergi jalan-jalan waktu siang? kita usha pulak view waktu malam.. :P


Menarik kan Hong Kong.. abang dan sepupu CB dah pernah pergi HK ni and dorang kata best jugak.. Makanan Halal pon tak ada lah susah sangat kalau korang rajin buat research dan explore dulu before pergi. So jom book tiket ke Hong Kong dengan serendah RM149 sahaja u olls! Jom cari date cantik sikit! Boleh book dekat SINI.!!

1 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Z@i Z@mR33 said...

teringin gak nk p tp nti2 la...x brapa nk meriah duit dlm poket...hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...