Bambam's Addicted

Bila selfie yang nornal jadi boring. Do it EXTREME dude!

Orang zaman sekarang ni memang suka ber-selfie a.k.a syok sendiri tangkap gambar muka sendiri.. Termasuk la i.. hik hik hik.. tapi dia orang ni lagi gila berselfie yang membuatkan korang berfikir 1000 kali nak buat ke tak!



Ini kira ok lagi.. ada lagi extreme! Boleh tengok dekat LINK INI..!

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Zura Tahir said...

seram...

Nys Anis said...

Scary tu scary tp macam one in a million je boloeh wat camni,.. Heheee . All at ur own risk. Ngee

Abang Bear said...

tu macam tak sengaja je tu... tapi aku belum cukup giler nak buat camtu

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...