Bambam's Addicted

Bila terlampau excited!

As a normal human being.. bila dah terlampau excited.. dah terlampau gembira.. kekadang memang kita akan buat perkara yang di luar pemikiran normal as we always do.. 

Macam..

Shila Amzah cium tangan Shanaaz Ahmad masa menang Lagu Terbaik #AIM19  

Macam..

Diana Danielle tunjuk pregnancy test kit and share the good news yang dia pregnant even baru sahaja berkahwin..

dan juga macam..

Certain manusia yang share any negative thoughts or comments di atas contoh-contoh di atas.. 

Tapi ada jugak bila terlampau excited bila dengar all that good news..

Congrats Shila Amzah.. I pergi tengok LIVE AIM tau hari tuh.. Nampak jelas U cantik sangat malam tuh.. Tapi kenapa U cium tangan kekasih hati yang belum halal tuh.. Beware next time k.. We care about you.. Luv U Shila Amzah!

or...

Tahniah Diana Danielle! Pantas korang berdua generate hasil.. (keh keh keh.. gelak gatal)

***

Okeh-okeh.. just nak tulis.. berfikiran positif even perkara negatif.. Jangan buruk sangka.. Sebab kita pon tak tahu esok lusa bila we all TOO EXCITED to share good news babe! Yang penting... Fikir dahulu kesannya before buat sesuata perkara.. okeh!

Celoteh Cik Bambam: Ehhh.. CB betol-betol tengok AIM kat Stadium okeh..!! Happening giler! heheheh

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Aziela said...

uwaaa...akak jeles dengan CB!

missina said...

tulah,,ada gk terbaca Diana lg subur dr Fasha,,heheh

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tp sbg artis harus bijak control excited tu kalau tak sendiri mau ingat la kan..

Ain Atika Zailani said...

wahhhh tak tau berita sensasi ini. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...