Bambam's Addicted

Tercapai hasrat akhirnyaaa!!

Salam semuaaa...

Rasa-rasanya dah berbulan kot belog tak berhupdateeee.. heheheh.. teman takde idea nak update story.. cerita kosong tuh ada memang ada.. tapi mood malas nak menaip.. nak KLIK KLIK jek.. ehhehehe.. Okeh lar.. Korang dah sedia maklum kot last week CB pergi Netherland a.k.a Melaka! keh keh keh.. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak bercuti betul-betul dekat Melaka.. Selalunya.. pergi kenduri kahwin or pandu lalu jek.. uhukkk~ Percutian ni asalnya nak buat mini gathering dengan kawan-kawan kat UUM dulu.. tapi ramai yang last minit cancelled.. Kesudahannyaaaa.. kami berlima jek.. itupun sorang lagi kawan CB balik hari.. uhuhuhu...

Tapi tak kisahlah.. yang penting.. gua enjoy giler cuti kali nie kot!!! waahahahah.. sebab banyak "wish place and activity" dah tercapai.. iaitu...!!


Makan asam pedas Melaka sampai pinggan licin!

Makan Chicken Rice Ball..!

Bermandi-manda di Wonderland Melaka! (seronok giler games slide dia okeh!)

Hangout with old buddies! (terselit lar adik den kek sinun)

Nak bergambar kat kapal karam nie! keh keh keh

Holiday ngan Minah Salleh! ehhh?!

Naik cruise kat Sg. Melaka

Menyusuri benteng Sg Melaka..

Bergambar kat bangunan Merah

Menandakan Officially saya sudah melawat Melaka!

Naik beca Melaka!

Naik Menara Taming Sari.. Best giler!

BESTTTTT!
Belum masuk kisah makan seafood dekat Medan Ikan Bakar.. kita orang tak pergi Umbai coz kesuntukan masa.. then kita orang berempat sempat tengok wayang Mael Lambong midnite movie pukul 12.40 pagi.. mampu kauuuu??!! ahhahahahah... Kesimpulannyaaaa...Melaka never be the bored places to visit..!! Am i right!!! ^^,

So, saper nak ajak saya bercuti lagikk??!! hua hua hua..

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

THE LEKAT LEKIT STORY said...

yg ptg asam pedas.. nak2 lagi ikan pari... baru je pergi melaka aritu

MyMy said...

Yooo CB..
kemain hang bercuti sakan no hehehe..

Asyiqin Haulisah said...

wah dia cb hambooii. rindu kat cb.

shandye. said...

pesal kau turun melaka tak sembah ratu?

kau gila tak sembah i selaku ratu melaka?

hahaha...

ok, sumpah jeles makan hati tgk uols berholiday bagai. jeles youallzz...

#terus tarik abam remy ishak ajak dating.

bunga_rose said...

chicken rice ball? ape rase dia? sedap tak??

Arol Mubin said...

Tak bagitahu pun kak Aida bercuti di Melaka. Kalau tak, boleh ajak singgah rumah. Hihihi. :D

P/S : Menara Taming Sari, cruise, Wonderland tue semua Arol tak pernah jejak lagi. =.='

dwaty said...

dah lama x gi melaka... winduuuu

aNiss :):) said...

baru jew makan asam pedas ikan pari last week kat ayer keroh :D

pisstt :CB!! rinduu... anis baru nak start balik berblog! haha. setahun tinggal blog :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...