Bambam's Addicted

Tips memilih cermin mata hitam

Salam Jumaat semuaaaa.. ^^, Kesinambungan entry ke Langkawi bakal bersambung pada lain masa kerana gambar keseluruhan tak dapat lagi dari photographer... Lambat punya jurufoto!!! Aku suh send gambor.. dia kata nak edit.. pastu dia jadikan pic aku jadi mende lain lak.. takper2.. ko tunggu nanti Ady Budika!!!

Baik... kita sekarang nak story pasal tips memilih sunglasses.. Korang tahu... CB pon sebenarnya bukan tahu sangat pon nak pilih spec.. dan tak pernah ambil kisah.. asal pakai kat muka.. muka tak nampak pelik.. daku on jek lar.. suddenly CB dapat message kat my Facebook.. 

"Besarnya spek.. tak ada yang besar lagi...??!"

So den baco memang sinikal bunyinya.. ko nak perli ke apa nie.. or memang ko tanya ada spek lagi besar tak??? =.=' Kesudahanya.. CB pon google lar.. apa tips dalam pemilihan untuk membeli sunglasses yang sesuai dengan muka... Jadi.. tak adalah pelik macam daku pakai spek kat bawah ni kan.. ehhehe

Wahhh..redup mata ai taw~ keh keh keh
Jadi.. spek yang macam mana sesuai ngan wajah kita.. Haaaa.. di bawah ini adalah tips-tips yang boleh digunakan bersama hasil dari carian google..

Tips 1

Tips 2

Tips 3
Sekarang korang keluarkan cermin mata masing-masing.. Tengok tips nie.. betul ker spec yang korang beli tuh..?? ehhehe.. Ini CB punya.. komen korang..??? sesuai tak ngan muko den?


Haaa.. ni cermin mata biasa.. rasa-rasanya betol lar kot daku punya pemilihan.. hhehehehehhe.. 

Ini tak sesuai.. nampak??!! kaler dia.. shape dia tak kena ngan mukaaa.. retis lar kononnya~ =.='

Yang ini baru sesuai ngan muka masing-masing.. heheheh.. cuma den takdo batang idung yo~!


6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

jedi said...

aku pun xreti nak pilih spec....main belasah je...hahahh

Cik Pulau said...

agak2 kalo cik pulau,
spek camne yg sesuai ek. hiii~

Arol Mubin said...

Bagi Arol, kak Aida pakai cermin mata bentuk apa pun, kak Aida tetap yang paling menawan! Artis pojaan hatiku. :D

Scarlett O'Hara said...

Ooo... patutlah muka akak tak lawa.Salah pilih spek. :D

AYuNG said...

xreti nak telek muka aku nih jenis shape cmna...hehe

kesimpulan nya....xda la berkaca mata itam..haha~~

www.raybanspec.com said...

Dengan memakai cermin mata, wajah akan nampak berlainan.

Tips Pemakaian Kaca Mata Hitam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...