Bambam's Addicted

Hari Buruh di Pulau Langkawi

Salam semua...
 
Maaflah.. Entry ke Kora tak sempat nak buat lagi.. Ingat nak buat semalam iaitu Hari Isnin.. tapi gambar yang dah burn dalam DVD.. tak boleh buka la pulak kat opis nieeeeee.. geram sungguh... nak update entry dekat rumah.. jiran dah potong lak wifi dia.. dia pasang unifi lar pulak.. siap protect ngan password.. alamakkkk.. tak dapat lar punca wifi free lagi.. jenuh lar nak bawa balik berokben.. pastu ditambah-tambah speed berokben kat umah tuh amatlar lembap compared kat opis nie..

So, sabarlah teman-teman.. ada kawan siap text kat handphone.. BILA KAU NAK UPDATE ENTRY NIH! Hahhh.. gasak kau lar.. kena terima hakikat mak bizi kejap.. dia pulak nak pegi Korea middle of the May nanti.. tapi backpack.. so haruslah guna initary beta nie kan.. hua hua hua.. sabar yerr... daku pon tak sabar nak share story ngan koranggg!! tapi ada good jugak lambat2 nie.. ceq nak kena tapis 900 keping gambar dalam kamera tuh! 


PENGSANNNN!!

P/S: Oh yeahhh... tengah hari ni.. flight ke Pulau Langkawi lakkk... Jangan jeles u olls.. CIk Bambam sambung holiday 3 Hari 2 Malam ke Langkawi pulak.. wahahahahhaha.. kering poket haku oi~!!!!

3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

sord87 said...

bagusnya jiran,bagi free wifi,buat amal kot,senang je masuk jiran tak letak password kerrr?

Novelgurl said...

wsalam..

waa..nak ikutt !! bosn nieh duk umh je --!

Cik Bambam said...

@sord87
x letak password pon.. but sekarang dia dh tukar unifi.. dah protect ngan pword lak.. dah xleh on9 free..huhuhu :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...