Bambam's Addicted

Hadiah untuk hari lahir sendiri..!

SAYS menawarkan hadiah untuk hari lahir anda.. Selama 30 orang pemenang bertuah akan diberikan hadiah setiap hari.. Cool kan!

So, CB pon nak gak try.. kot-kot ada rezeki kan.. Kita mana lar tahu.. so kena lar usaha.. untung-untung dapat.. Hadiah grandprize yang CB pilih adalahhh..

Dapat Samsung Galaxy S3 dah cukup dahhh.. keh keh keh
Bukan itu sahaja.. Hadiah saguhati juga ada ditawarkan.. dan tidak kurang hebat dari hadiah grand prize.. cuma berbeza dari segi value hadiah jek lar.. Walaubagaimanapunnn!! tidak menghampakan eh! ^^,

Hadiah saguhati..!!
Korang semua.. tak tergoda ker dengan hadiah-hadiah nie? hehehehehehe... Kalau nak join giveaway ni.. Jom lar ke laman sesawang SAYS di SINI..!! :)

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Sunah Sakura said...

akak nak samsung galaxy s3 eh? ok, kalo akak dapat apple ipod touch tu, akak bagi saya kayy... :D

p/s: erk..takleh cemburu eh? kalo akak duk tempat saya, akak cemburu tak? ekekeke...:p

farra8979 said...

semoga berjaya.. ^^

Cik Bambam said...

@Sunah Sakura
alar sunahhh.. kalau akak kat tmpt ko.. kalau akak kenal kwn2 dia.. xde akak cemburu der.. melainkan tetiba kawan x knl.. pastu ke main rapat lg.. haruslah ai jeles.. huhuhu

Sunah Sakura said...

@Cik Bambam

hikhik..sebab tu saya berusaha mengenali kengkawan beliau..dan saya harap beliau juga berusaha memperkenalkan kawan2 beliau kepada saya atau memperkenalkan saya kepada kawan2 beliau... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...