Bambam's Addicted

Muka ayah saya macam muka Aaron Aziz!

Masa tengok ABPBH hari tuh.. dok perati lar muka Aaron Aziz yang macho habis tuh.. tetiba.. CB cakap ar kat adik..

Pahhh.. muka Aaron Aziz ni macam muka ayah kan?

Ha'ah..! hahahahahha

Ini pandangan mata kasar kita orang lar.. takde lar muka sama betol.. tapi ada lar jugak iras macam my late father.. wehhh.. ayah daku ensem muda-muda wehhh.. kalau datang sekolah kan.. kawan-kawan cakap kat CB.. hensem ar ayah ko.. hua hua hua..

Sama tang misai.. hahahahaha..
Perggghhh... kalau cakap Aaron Aziz abang aku pon korang percaya jek kan.. cuma daku je lar tak ada iras macam dia.. ehhehehe.. Tapi arwah ayah lagi iras dengan Tarmimi Siregar! fizikal badan.. rambut.. sama jek.. huhuhu.. kalau tengok dia berlakon.. rindu sangat ngan ayah.. Bila cakap ngan mak.. sama tak Tarmimi ni ngan arwah ayah? mak pon kata sama.. huuuu~



-AlFatihah-

Tips penjagaan rambut yang cantik --> http://bit.ly/IHAZhv
 
Jom undi blogger of the year di SINI!

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehehe. ada gak iras2 siket.. :)CB lak ada iras2 sape ek? hahaha

al-fatihah

shiema sufian said...

Al-Fatihah

Syira Qahira said...

salam..


hehe....ada iras sikit tu :)

qina said...

ada iras-iras la CB. al-fatihah pada arwah.. moga beliau ditempatkan dlam klangan org2 yang beriman..

Aziela said...

Iyerlahhh...hensem...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...