Bambam's Addicted

Early planning for my company trip!


Seronok kannn.. bila company yang TAK PERNAH NAK ANJURKAN apa-apa aktiviti luar untuk all their staff and suddenly.. nak buat company trip! Suka u olls~! lebih-lebih lagi kalau fully support.. Rasa macam nak sujud syukur lar orang kata.. 

TAPI!

Sadly.. can't join.. kita dah apply leave untuk bercuti ke  tempat lain dan tak mungkin akan dibatalkan untuk tujuan ini.. Hurmmm.. kena redha aje lar.. request tukar date pon tak dapat.. Tak apa lar.. bukan rezeki kan.. ='(

Celoteh CIk Bambam: Tak apa lar.. trip holiday ni lagi berbaloi dari company trip evendo kena bayar sendiri.. ehhehehehe

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Nana said...

bez gile ok klw keje kat kompeni yg ada com trip
akk opis baru ni kata nak wat com trip g jakarta famly di tanggung sama.
adoi bile nak kofem boz ni ntah
asik suh cr tix flite dr mgu lepas

De' Nurul said...

Oiiiiiii aku pun pegi taman negara date ni wey!!! Hahahahah kalau tak mesti dapat jumpa!

Fath_n!e$@ said...

org nak p korea...lagi untung..lalala

shiema sufian said...

syoknyaaaa, nak pi korea. lagi best tu (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...