Bambam's Addicted

Sedu sedan nangis..

Petang tadi tengok cerita hindustan dekat channel B4U.. Tajuknya Kabhi Alvida Na Kehna or bila translate kot BM bermaksud Jangan Diucap Selamat Tinggal.. Haaa.. kelas Mak jemah siap translate kan untuk u olls okeh.. Since B4U nak ditamatkan siarannya hari nie.. dan akan bermula channel baru iaitu Telebella ke amende tah.. kaki sinetron leh lar puas tatap cerita berdiri dari oversea... yang penting bukan totally sinetron Indonesia okeh! boring giler asyik cerita dari seberang jek.. tapi den tetap bersedih selaku peminat cerita hindustan nie.. sob sob sob..

pelakon pon mantop!
Well, den bukan peminat tegar Shah Rukh Khan.. den kan peminat Aamir Khan. Walaupun begitu.. dah lar lambat tengok.. dah sejam cerita ni ditayangkan.. tapi terus jek sambung tengok evendo tak tahu awal cerita.. uhukkk~ Berkisahkan cerita 2 pasang suami isteri. Masing-masing sibuk dengan kehidupan tersendiri dan tanpa tidak disedari cinta antara laki bini ni mula beralih arah kepada pasangan yang lain. 

Cerita cinta dorang ni complicated sangat. Shh Rukh Khan kahwin dengan Preity Zinta dan ada anak sorang. Manakala Rani Murkhejee kahwin dengan Abshek Bachan. Preity Zinta dan Abshek Bachan ni sibuk bekerja sampai terlupa pasangan masing-masing. Mula lar insiden perkenalan SRK dengan Rani Murkhejee ni.. pastu jatuh cinta la pulak.. pastu mertua masing-masing dapat tahu pulak.. pastu ayah mertua si Rani iaitu ayah kandung Abshek Bachan ni meninggal pulak.. sedih giler part ni.. Abshek menangis beria macam bapak dia betol2 meninggal.. huwaaaaa.. ngan aku lak over touching!!

Pastu dorang masing-masing nak bagi tahu spouse masing2. 2-2 diakhiri dengan penceraian tapi si Rani ngan SRK ni tak bagi tahu pon yang dah bercerai pada sesama sendiri. Duduk lar dorang sorang2 tanpa mengetahui yang dorang sebenarnya dah single pon masing2.. Kesudahannya.. korang gi lar tengok sendiri! hua hua hua

Yang pasti sedey giler lar.. den duduk terbaring dopan tivi tuh kan.. senyap-senyap jek menangis.. kang teresak-esak omak den dongar lak.. nasib baik tinggal berdua petang tadi.. hehehehhe.. So highly recommendation untuk tengok cerita hindustan terbaru nie! kaki hindustan mesti tengok.. yang bukan peminat cerita hindustan.. gi lar tengok cerita lain..heheheh

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AYuNG said...

nih xleh jadik nih...hehe
ada link nk tengok kat tnet x?

~diAhOntHeblOg~ said...

alamak...bestnye ase..nk gak tgk la..leh download you tube x? heheeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...