Bambam's Addicted

(Updated) Langkawi's Hotel best promotion!

Sekarang ni dalam proses nak survey hotel kat Langkawi pulak.. Selalu pergi ngan family CB tak payah pikir dah mende alah nie.. semua abang2 yang setelkan.. daku pergi bawa duit shopping jek.. hua hua hu. Tapi kali ni nak pergi ngan kengkawan.. kena lar survey sendiri.. Ketua rombongan lak kata tak buat preparation lagi.. So kita sebagai anak rombongan tolong lar surveykannn.. dak gituh? ehhehehe.. Then suddenly nampak promotion dekat www,everyday.com.my ni..

2D1N stay at Superior Room inclusive of Coffee Session while watching Tigers + Cable Car Ride for 2 @ Geopark Hotel Langkawi

Haaaa.. dah habis okeh lar promotion nie.. Kira affordable price jugak lar hotel nie walaupun bukan 5 stars..! tapi kita bukan pergi sana nak tido and tak keluar bilik macam pergi honeymoon? yer dak? hahahahah.. and paling penting dapat new experience minum petang dengan sang harimau!

Opocot! minum kopi rimau lalu kat sebelah! ehhehe
Thennn.. additional cable care ride yang termasuk dalam pakej.. jimat dah situuuu~

Amazing!
So... dah jimat banyak di situ.. kan? kan? kan?? Ketua rombongan cepat book!!! Duit dahulukan dulu.. hahahahahahhahahah.. saya kering ujung bulan ni.. ketua rombongan kaya.. so tak apa...keh keh keh

***

Excited nak share ngan korang petang tadi.. sampai lupa nak share price and link! hahahaha.. sampai kena jerit ngan Kak Diah.. CB oi! price manaaaa! gituh lar maksudnya.. ayat jek digubah sikit.. hehehehhe.. okeh-okeh.. price adalah RM 123 for 2D1N! haaaa.. okeh lar kan.. nak 2 malam.. korang boleh beli kupon ni lagi and leh combine voucher.. If intereted korang leh lar klik link di SINI! Selamat bercuti!

P/s: Promosi ni boleh beli sehingga pukul 12.00 tengah hari, 23 Mac 2012! 

3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

~diAhOntHeblOg~ said...

regenye mane CB oit..!

cIk JanNah said...

murahnya ?
kalau dah kawen confirm cik jannah pegi,
hehe

Aziela said...

Err...dah pergi ke belum nie CB?
Belum ekk..? Hehehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...