Bambam's Addicted

Teaser | lagu single terbaru Riz AF6

Haaaa.. jangan kompius ngan Chef Riz pulak! kekekek.. Bukan Chef Riz yang nak keluarkan lagu single terbaru okeh.. keh keh keh..


Ini dia.. Riz AF yang dah lama tenggelam dihanyut.. dah lama tak dengar cerita pasal Riz AF.. bese lar.. CB kan peminat tegar AF dulu.. ahhahahaha.. pemenang no 2 kalau tak silap lar.. evendo rupa tak berapa nak ada.. tapi sweet nya ada.. tak dinafikan suara dia lunakkkk sangat! memang suka suara dia dari dulu.. and dapat tahu dari FB Riz ni.. tak lama lagi nak keluarkan single terbaru.. dia baru buat teaser ajek lar.. but bila dengar jek..1st time dengar jek dah jatuh cinta.. camano nie.. tak sabar nak tunggu full song!


Pic ihsan Budiey!
So korang leh lar dengar teaser dia nie hah..



Best kannnn.. dah lama tak dengar lagu balada laki yang best.. ^^, Leh nanges ni dengar sorang2 tengah malam nie.. almaklum lar..daku ni cengeng! hua hua hua..

Okeh lar.. ada sebenarnya full song lagu nie kat Youtube.. korang je yang malas nak carikan??!! kekekeke..

Persembahkan single terbaru dari Riz Zaizizi - Harus ku Yang Pergi

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eB ezrin said...

nyanyi jugak? hik3

cIk JanNah said...

mak aihh tekejut ai. ingtkan chef riz tetiba jadi penyanyi. boleh pengsan. hik3

si tuan putri kiUt said...

suspen... igtkan chef riz... hahaha

AYuNG said...

bolah tahan jugak!

tiefazatie said...

terkejut tgk muka chef riz lak nie..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...