Bambam's Addicted

Kalendar meja saya yang comel!

Nampak macam biasa jek kannn.. tapi hakikatnya CB suka sangat ngan kalendar meja yang ini.. hehehehehe.. 


Sebab dia ada sticker yang boleh kita lekat-lekat! keekkeke

Tick for holiday!

Haaaa.. nampak tak dah lekat sticker untuk cuti panjang akan datang! kah kah kah

Banyakkkkk sticker!
Ni nampak den anak buah den nie.. mahu habis berebut ngan achik eh.. haipppp~!! tangan jangan gatal nak kutil eh!!!

Kalendar tajaan Prudential!
Ada lagi ejen Prudential bagi dekat CB.. every year mesti ada diari.. Diari dia pon hard cover.. kualiti memang terbaekkkk~!! nak nyendeng nak minta payung asyik tak lepas ajek.. and table planner pon dia ada nak bagi.. tapi CB nakmooo.. bukan guna.. wat nyemak meja daku yang makin semak jek..!!

Saper ejen Prudential kesayangan saya nie??

Abang saya sendiri! hahahahha

Haaaa.. korang dah ada insurance ker belum? ker nak daku buat entry kepentingan insurans!! huhhh!!

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Nyamuk Terbang said...

kiter xpnh ad kalendar ats meja...smpai xingt bpa hrbulan dh

Aziela said...

Insuran Prudential sangat bagus untuk personal insurance. So far yang terbaik dalam Malaysia...

Err...table calendar akak...dari ING..ngeeeee

biela bell said...

bestnya kalendar boleh lekat2..

cIk JanNah said...

untunglah dapat free!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...