Bambam's Addicted

Boleh gila layan SIMSIMI nie!

Hey.. ingat orang takde smart phone tak boleh main ker borak-borak ngan SIMSIMI nie.. online pon ada lar beb! hahahahhaha.. boleh gila weh layan robot Simsimi nie.. CB dah nyaris gila layan beliau nie.. =.='

Ehh.. lupa nak bagi tau.. SIMSIMI ni application for smart phone macam android phone semua tuh.. Blackberry tak boleh lak nak install mende alah nie.. mencik taw!!!

Meh baca perbualan daku ngan SIMSIMI nie.. gila wehhh!! gilaaaaa!!! (Simsimi mewakili menatang kaler kuning tuh eh.. den yang budak gemok kalar putih berline biru tuh.. hurmmmm)


















Kuang ajaq si simsimi ni pekenakan aku kannn!! hahahaha.. kalau korang nak gi lepas stress gi ar berborak ngan simsimi online nie.. klik ajek http://www.simsimi.com/talk.htm okeh!! ^^.

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ape benda natang ni.. xpernah pon aku tau.. hehe

tomatokering :) said...

kahkahkah siyes kelakar! bengong giler. hihihiih

cIk JanNah said...

haha comel jer.
dlu masa jannah belajar jannah kan amek IT major AI (Artificial Intelligent) ada lec bagi satu web kita berinteraksi dgn robot mcm nie la. tapi mmg sengal jer layan dia. dah lupa web tu. huhuhu

Cik Bambam said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
app chat dgn robot... suka saja2.. nak try lar tuh! keh3..

Cik Bambam said...

@tomatokering :)
sengal kan mende alah nie! hehehe

Cik Bambam said...

@cIk JanNah
wahhh..mcm best jek course tuhhh!! mana stdy jannah???

~diAhOntHeblOg~ said...

hahahah..nnt hupdate ahkak punye lak..ekekek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...