Bambam's Addicted

Bersarapan di Pantai Bagan Lalang

Ahad, 5 Feb 2012,

Sepatutnya kita semua berarak Maulud Nabi kan.. tapi kami satu family pergi berarak ke Pantai Bagan Lalang.. saja nak berpiknik dan breakfast dekat sana.. Last minit planning.. and salah satu sebab jugak.. tak dapat jumpa ngan kengkawan bloggers.. I'm sorry~ hehehehhehe... Disebabkan last minit planning.. mak tak prepare apa pon.. buat nasi goreng nak makan pagi tuh jek.. then daku lak tetiba dikejutkan dari tidur.. tanya nak pergi Bagan Lalang tak! ngan muka ngantok pergi mandi.. ikot membawa haluannya.. ^^, Perjalanan ke Bagan Lalang dalam 30-40 minit dari umah jek.. memang dekat.. heheheheh..

Dia sampai-sampai jek.. terus terjah pasir.. -.-'

Budak ini lak.. blurrrrr..! ehehhehe

Then baru join abang and kakak dia main..

Budak bandar tak pernah jumpa pasir.. habis sampai ke kepala dia buat mandi!

Time ni air surut.. memang jauh giler lar kalau nak pergi mandi air pantai tuh..

Ini lak Sepang Gold Coast!

Seronok la dia dapat jalan kat pantai luas nie..

Budak-budak ni lak dok mencari anak ketam..

Kesian dorang jadi mangsa.. huhuhu

Banyak la jugak koleksi.. at last buang jugak ke tanah.. mati terus! budak2 nie kan!

Seronok betul dak ayish ni main pasir..

Sama je lar 4 beradik nie..heheheh

Air pantai cecah buku lali pon idak.. ada hati nak swimming.. hahahha


Pastu dah lapar.. makaaaannnn~!!

Dorang ni memang suka makan timun.. heheheh

Kita orang pergi sampai pukul 1.30 petang jek.. Then balik.. kejap jek.. kata nak pergi breakfast kan.. next time.. nak makan seafood lak kat sini.. sedap pon boleh tahan.. korang try lah nanti! :D

19 ratus ribu orang tambah perasa! :):

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Kat resort sepang kan ni ? tempat ni memang cantik . i pernah pergi sana 2x sebab kerja as partimer . pena jugak pergi pantai ni .seriously tempat ni memang cantik and menarik :)

Tihara said...

salam sgah sini :)

kalo g picnic mcm ni mesti perut lapo gile ..

nice pic..lawa jugak pantai ni yerk..besenye ramai tk org g sini ?

Cik Kamoo said...

seronok nye berkelah....nak2 dgn family, mesti bestkan

nanakimie said...

wah,bestnya!dah berkurun lama nana xmandi pantai ^-^

AMMAR YASIR said...

Kat mana pantai ni ek?

Cik Bambam said...

@♥ Cik qaqa Dzii ♥
yup! lat situh lar.. cantik tempatnya.. tp air mcm dah x berapa nak bersih lar..huhuhu

Cik Bambam said...

@Tihara
depends lar.. pergi ari tuh tamai lar jugak.. tp xde lar ramai macam pergi PD..

Cik Bambam said...

@Cik Kamoo
seronokkkk! pergi mana2 pon seronok as long dgn family/frens kan.. :P

Cik Bambam said...

@nanakimie
alar... CB pon x mandi.. main2 air cenggituh jek.. huhuhu

Cik Bambam said...

@AMMAR YASIR
dekat ngan Sepang..

Mr.Clive said...

bagan lalangggg! kat sinilahh penah berjiwang dulu! kehekehe shhh! XD

shiema sufian said...

comelnyeeee budak tuh (:

Suhaili Sarif said...

oo kat sini rupanya kak aida berarak
ptt x jmp ktrg hritu.hehe

kalau air surut mesti cantik.hehe
gi situ skali je.piknik dgn memember.hihi

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Yups . tp pantai ni ada dua if tak silap . ada lagi 1 pantai yg tempat i kerja tuh memang cantik and bersih air nya . dekat dgn ballroom lah . hee

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Ohh yaa btw cik bambam nak header ke ? huwhuw

Cik Bambam said...

@Mr.Clive
hamboi ngkooo~ hahahah

Cik Bambam said...

@shiema sufian
achik dia cumel x? hahaha

Cik Bambam said...

@Suhaili Sarif
ha'ah.. ehehhe..

Cik Bambam said...

@♥ Cik qaqa Dzii ♥
tpmt cantik kena kasi sorok eh.. ehhehe

nak bg header free.. CB terima jek..ahaks~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...