Bambam's Addicted

Apa nak buat pada cuti yang panjang??

Korang tahu tak... opis den.. bagi kita orang cuti panjanggggg giler for CNY nie... start cuti 21 Jan until 29 Jan.. so korang boleh tak bagi suggestion apa lar daku nak buat untuk habiskan sisa-sisa cuti yang panjang tuh.. hahahah.. nak pergi beraya kat umah colleague sambil kutip angpau buleh? kui kui kui..


Errrmmm, I'm planning to plan my holiday.. siap nak buat schedule okeh! kau hadooo???!! =.='

21 Jan - Nak attend engagement ceremony kawan matrix kat Bukit Antarabangsa.. my sifuuuu masa kat matrix! hehehe.

22 Jan - Rasa-rasanya InsyaAllah jadi nak konvoi ngan kawan-kawan matrix juga pergi Taiping untuk wedding classmate kita orang jugak.. balik hari sudah..huhuhu

23 Jan- Nak keluar ngan adik pergi Sunway pyramid nak pergi try tengok wayang baru kat sana.. dorang provide seat baru beb.. pakai bean sits tuh..comfy giler kannn!! hehehe

24 Jan - Macam nak keluar ngan besties time skolah dulu.. dah lama tak hang out ngan dorang..huhuhuh.. (padahal baru jek hari tuh keluar ngan dorang..kekekekek)

25 Jan - 27 Jan - Finnneeee!! Semua orang dah kembali bersekolah dan bekerja.. how I'm get through my dayyy???

28 Jan - 29 Jan - Meratapi nasib bahawa cuti dah habis..

Hahahhahaha.. dasar tak mengenal erti syukur kan? Bagi cuti banyak pon bising.. bila cuti dah habis pon bising... manusia.. manusiaaaaa.. =.=

Celoteh Cik Bambam : Saper nak ajak ai dating?? errrrrr~ Nak bantai tengok semua wayang yang ada kat cinema larrrr! hahahahahah..

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

~diAhOntHeblOg~ said...

berjalan je keje,..jgn lupe FM!! :P

Lelaki Ini said...

hah?
napa pnjg giler cuti?
bestnya!

eB ezrin said...

blanjer kami :)

Cik Pulau said...

best ler cuti lama..
huhuhu

shera haifa said...

syok laa leh cuti lama2.. tp kalau cuti xtahu nak wat pe bosan gak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...