Bambam's Addicted

Sudahkan anda daftar mengundi??!

Saya sudah! Mak saya pon sudah! Adik saya tak ingat lak no IC nak check sekali... kih kih kih.. Eksaited ni nak mengundi pertama kali.. dah 2x melepas nak mengundi coz tak register... dah 2x hak saya terabai.. Korang yang dah cukup umur tuh.. dah register ker belommm??!!!



 
Saya bukan pengundi hantu eh!
Mak CB pon dah update tukar tempat mengundi..
Dulu mak undi kat Kelantan.. Dia kata.. dari first mengundi.. sampai lar last mengundi.. Parti yang dia undi tak pernah nak menang! ahahhahahah.. korang tau je la saper dia undi eh.. SO.. for those yang nak semak juga... nanti CB share link okeh! Selamat menyemak!



14 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Nana said...

dah daftar
br nk ngundi wat petama kali ehehe

deen azmee said...

dah2.. tak sabaq nak buat undi rosak.. hahaha! (takde la ckp je)

shandye. said...

undilah dgn berhemah dan jangan terikut-ikut sangat apa yang dilihat, dibaca, didengar dan dirasa.

=)

Novelgurl said...

katakan tidak pd mengundi ! hahhaaa..

Prettywrite said...

yna pun dah daftar..CB nak update tukar tempat mengundi tu macamana yer?ma yan pun masalah nak tukr tempat juga..tapi still kelantan la..cuma tukar daerah la..

eB ezrin said...

eh leh tukar yer?

Lelaki Ini said...

samalah!
dah dftar!
excited giler mau mngundi!

Cikpuan rara said...

rara xundi lagik.

Ila said...

undi jgn tak undi..hehehe..mengundi dgn bijak tau

Sunah Sakura said...

ahahah..kelakar lak mak akak nehh..

Jejari niza said...

datang follow sini..

http://jejari-niza.blogspot.com/

Cik Bambam said...

for those yg tanya nak tukar add tuh...

dulu mak CB tukar alamat kat kaunter SPR.. dekat website tak tau la pulak boleh tukar.. then information kat SPR dia update 3 bulan sekali...so lmbt lar sikit nak check..huhuh

THE LEKAT LEKIT STORY said...

arwah ayah dah daftarkan tp x pernah mengundi sebab masih x tau nak undi sapa.. kekekekeke

Raisya Haris said...

Tak cukup umur lagi untuk mengundi. Hewhew~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...