Bambam's Addicted

Prihatin atau jaga tepi kain orang?

Hasil daripada kajian di belog Cik Bambam.. saya telah mendapati.. bahawasanya.. carian tertinggi pada menggu lepas di belog ini berkisar cerita Siapa Rara Zikry..sampai selepas saya membuat entry ini.. kawan di Facebook pon bertanya..

Siapa yang meninggal? siapa dia Rara Zikry.. apesal orang ramai wish Salam takziah.. aku tak kenal pon weh..??

Well..actually.. daku pon tak kenal jugak.. daku pon curious macam korang jugak.. so ai google.. hehehe.. lagi senang dari bertanya kat orang kan.. kekadang orang pon malas nak jawab soalan yang dah ada dalam google.. kalau tanya besday ai bila.. boleh jugak ai nak jawab.. but DOB ai pon ada dalam info facebook tuh.. but dalam belog nie.. pon ada jugak kalau korang rajin search..hahahaha.. 

Then.. ramai betul keywords mencari cerita pasal Elfira Loy dan Randy Pangalila.. nak tengok gambar ker nak baca gosip korang nie? Haaa.. korang nak tahu atau korang nak bergosip? Kalau korang tanya daku.. kalau aku..sebab perasaan ingin tahu jek.. kot baik.. amek jadi tauladan.. kot tak elok..amek jd pengajaran.. tak payah lar nak blame apa-apa kan..

Novel LUC** melayu tuh mmg sentiasa ada dalam keywords! motifff??!!

Trafik tinggi sebab dorang baca kisah Arwah Rara Zikry tuh~

Ni kes busybody

Buat Adik Arol Mubin yang hensem..!(saja jek nak kata ko hensem sebab ari ni ko besday boy..) hahahahah.. Happy Birthday Arol..!! ^^,

Celoteh Cik Bambam: Eh... daku bukan busybody taw.. aku prihatin jek ek! -.-'

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sory ye.. rara zikry tu sape ek? maaf la aku ni ketinggalan zaman siket :)

Cik Bambam said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
google top! :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

owh..sis pun tak kenal zara tu

Bluewendy said...

wuhuhuhu...cerita dan isu hangat.. dapat tarik trafik yg tinggi.. bw, wendy pon tak tahu sape tuh?

Arol Mubin said...

Kisah Rara Zikry pernah keluar tv, banyak rancangan. Di facebook pun ada fanpage untuk kumpul dana pembedahan. Elfira & Randy sweet macam kak Aida & abe Jepp. Haha! :D

# Thanks a lot, kak Aida! Ada jugak terselit eh kat akhir2 entri. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...