Bambam's Addicted

Misi | Mencari anak jin

Ramainya cari anak jin!
Ada jumpa link belog member share dekat FB hari tuh list kan pasal 70 nama anak jin.. tapi cari link.. tak jumpa la pulak nak share ngan korang.. Ni link entry pasal CB share cerita pasal nama-nama yang sama macam nama anak jin tuh.. Klik SINI eh.. Lepas buat entry tuh.. trafik den naik mendadak wooo.. huhuhuhu... 

Just nak pesan satu jek.. jangan nak taksub sangat lar pasal benda2 nie.. better pergi tanya ustaz-ustaz yang lain dulu.. kita tak leh nak dengar satu pendapat jek.. sebab 5 nama yang CB bagi hari tuh.. dalam Islam maksudnya baik.. maybe ada certain nama sahaja yang tak boleh nak bagi kat anak-anak kita coz maksudnya memang kurang baik.. okehhh!

Celoteh Cik Bambam: Korang kenal tak Peter Schreyer??!!

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

alinac lover said...

ada jgk gini ek

Cikpuan rara said...

alamk.ank jin nk buat apa pulak,

Ila said...

ada baca ari tu,dia cakap nama anak jin yang disebut dalam quran mungkin tak boleh guna tapi yang tak sahih tu,jgn percaya..kalau nama elok tp tak bagi didikan elok,jadi anak jin gak..hehehe

eB ezrin said...

haha? ekkekekekekeke

Raisya Haris said...

Anak jin? Kekekekekekeke~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...