Bambam's Addicted

Kia optima K5 in PINKKKKK!!

Perempuan kalau dah taksub dengan warna pink.. semua benda yang dia suka dia nak warna pink kan! Selamat lar daku bukan penggemar pink.. ai love rainbowwww~ so memang lar kalerful belog ai nie... semua kaler boleh.. tak kisah.. tak tahu kenapa.. sebab kalau kita lebih fokus kepada satu kaler.. nanti tertutup lak mata dengan pelbagai pilihan menarik kat luar sana! :P

Tapi kalau kereta kaler pink??!! It's something rare! So, kereta kaler pink untuk wanita! itu harus menjadi syarat ia menjadi kepunyaan anda bukan?? Contoh kereta-kereta yang kaler pink??!!


Kereta Paris Hilton!
Bently Paris Hilton, gambar credit majalah kereta online
Myvi PINK! Sumber gambar
Sumber gambar
Lori simen pinkkk?? Ini Pelik!hahahah.. Sumber gambar
Haaa.. skang kereta baru Kia Optima K 5 pulak nak ada limited edition in PINK.. IF nak tahu.. korang terjah lar SINIEEEEEEEEEEEEEEEEE~!!!

3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

cIk JanNah said...

chomel gylosss myv pink!!

Prettywrite said...

yna suka merah..biru..oren..kalau car lah..kalau lain2 hentam saja..rainbow jugak..kikiki..apa pink semua nampak macam nyah pulak..hahaha

Raisya Haris said...

Nak, nak, nak! Pink tu woooo!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...