Bambam's Addicted

Emoticon Facebook yang COOL giler!

Entry ini dibuat khas untuk adik Arol Mubin yang berlagak dengan ai time chatting boleh buat emoticon macam-macam.. 


Antaranya yang dia buat??!!



*icon okeh.. sokmo typo..asal paham sudehh~



Punya lar eksaited daku tunggu dia nak buat emoticon Remy Ishak ngan Jep Sepah.. sekali dia share gambar Jep Sepah jadi ustazah ngan Remy tak berbaju dekat wall daku.. ahhahha.. hampeh punya Arol..!! then.. dia ingat dia sorang jek tau buat emoticon tuh semua.. ai pon tahu laaaa!! lagi canggih dari diaaa... ahhahahahahhaha






Hahhhhhhh... canggih kan! lagi terer dari angry bird ko eh Arol.. kih2.. okeh2.. meh nak ajar.. sumber ilmu semua ada di hujung jari.. kau google jek dik non oi.. tapi ai murah hati share link dekat SINI.. pergi lar cekedout eh! :P

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Leya said...

Maceh Cik Bambam , haha ..

faa.rosli said...

muke sendirik leh x??hihihi

Cikgu Fikri said...

betol2 cool lah cik bambam..
tp sygnya.
fiq xder FB.. :(

Raisya Haris said...

Haritu buat dalam chat, excited macam jakun. hahaha!

Iffah Afeefah said...

gembire men tu eh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...