Bambam's Addicted

Tragedi pengantin bersanding sorang-sorang..

sumber
Macam kesian lak den baco kisah Syella Kamaruddin ni dekat belog Beautiful Nara tuh.. Katanya..

Syella Kamaruddin, penyanyi yang juga dikenali dengan butik perkahwinannya D’Syella Place telah melangsungkan perkahwinan dengan seorang VVIP yang tidak kami ketahui namanya Jumaat lepas. Jangan tanya kami mana pengantin lelaki untuk gambar ini, kerana Syella dikatakan bersanding seorang diri sahaja atas sebab-sebab tertentu.

Haaaaa.. kan pelik kan... apa lar gunanya bersanding tak ada pengantin lelaki.. bukan cerita pertunangan pong.. Kalau bertunang tuh.. yelar pihak lelaki tak payah nak datang.. Pastu den dok skodeng lar tukang komen kat belong Bang Nara nie.. Kekadang komentar nie lagi expert cari cerita... ekkeekkeke..

Bini no 2 rupanya.. patut lar..
Yang laki tuh nak takot-takot lak kenapa.. kahwin tak dapat izin yang pertama ek? lorrr... nanti balik rumah bini muda pon kena senyap-senyap jugak lar gamaknya.. hurrrmmm.. nasib korang lar nak payung emas ek..

Celoteh Cik Bambam: Abang Jep Sepah.. u setia ngan i sorang jek kan! ahaks~ ai jek bagi u bermadu ngan Remy Ishak.. wakakakakakka... *joking*.. jangan lar serius sangat.. =,='


24 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AYuNG said...

fuiyoooo...like that ha??

Nana said...

kesian nye hehe
dulu dia ni kapel ngan kwn amrul
ingt nk kawen dah
skali tau2 dia kawen ngan org lain

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

ptt la xde pic pengantin laki....

dwaty said...

perghhhhhh dapat kondo tu... ko ade????

tapi baik tak yah sanding kalau sendiri kan... takdelah org gosip2...

Izzati said...

laaa bini num 2 rpenye.

fiza said...

Salam kenal kawan baru. Thanks sudi follow blog saya. I follow u back. Baru jumpa link sbb cik bambam tak letak link ☺☺

Tak best ah klo sanding sorang².

DOA SUPAYA SUAMI SETIA HINGGA KE AKHIR HAYATNYA

tiefazatie said...

isk..pelik2 je nie..

Iffah Afeefah said...

laki cmtu xlyk jd suami

pengecot

Jejari niza said...

kesiannya....Sapa suruh kawin gan laki orang ..

http://wwwjejariniza.blogspot.com/

Raisya Haris said...

Ada ke patut? Pelik sangat!

Ct Aja said...

loh...baik tak yah kawin..wuhuhuuh

Myra Jay said...

Kesian kan, dah cantik dah baju ngan pelamin tp bersanding sorang2 lak..

Tp ada isu dia pakai baju tunjuk pusat kan? :-P

Cik Bambam said...

@AYuNG
hailor..like dat lar! :P

Cik Bambam said...

@Nana
xde jodoh lar tuh kak nana.. :P

Cik Bambam said...

@Aishah Jahirah(cik aisha)
pengantin laki malu~ hehehe

Cik Bambam said...

@dwaty
kita xde kondo! hahaha..

Cik Bambam said...

@Izzatijodoh dia.. :)

Cik Bambam said...

@fiza
eh..link mmg ada lar dear.. :)

Cik Bambam said...

@tiefazatie
kita sok lusa x tau lagik..eekkekeke

Cik Bambam said...

@Iffah Afeefah
mayb dia ada reason dia sndiri kot iffah.. kita nie pandai wat spekulasi jek..hehhheheh

Cik Bambam said...

@Jejari niza
jodoh dia.. :P

Cik Bambam said...

@Raisya Haris
bersanding sorang mmg pelik.. :P

Cik Bambam said...

@Ct Aja
ahhahaha..ehhh jodoh dia dah sampai lar aja! :P

Cik Bambam said...

@Myra Jay
ha'ah..ada jugak nampak!hahahah.. seksi u olls~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...