Bambam's Addicted

Status bola malam tadi yang di HIGHLIGHT! hehe


Rata-rata dari peminat Captain Pasukan Malaysia, Baddroal Bakhtiar.. tersenyum sinis membaca..hehehe


Malaysia menang sebab..


" Korg nk tahu Rahsia knp Malaysia menang ? Sbb... TEAM Malaysia Hebat.. namun rahsianya ..kerana MALAYSIA ade seorang MUSLIM, ade seorang TAMIL, ade seorang pula GURU, dan yg penting Team MALAYSIA ade khairul fahmi che mat yg sentiasa cermat menangkap bola, dan MALAYSIA juga ade baddrol bakhtiar yg sentiasa berikhtiar menjaringkn gol dari jarak jauh :) kekekeekekee dan yg paling Hebat ialah kerana MALAYSIA ade ONG ( Ong Kim swee )!!!!!! Hahah....just a joke..Tahniah Malaysia....Tahniah seluruh rakyat Malaysia..:) "
Ada jugak yang dok mengejek pasukan Garuda..tak baik non.. sian deme..huhu..tapi nasib korang lar.. saper suh tak hormat negara kita kan.. kita kan jiran.. kena lar berbaik sesama manusia..heheheh


" Kami Peminat Baddrol Bakhtiar Lagu Wonderpet Version Harimau Malaya Wisell.. Wisell berbunyiii… Wisell.. kami datangg.. Wisell.. Wisell berbunyiii… Ade haiwan dalam bahaya.. ade haiwan dalam bahaya… Ade haiwan dalam bahaya disana.. Anak Garuda...Terpatah sayapp.. Garuda..terpatah sayapnya..disanaa.. Kesian Garuda..Matanya buta.. Matanya Buta terkena laser.. Harimau, Malaya, kami datanggg.. Membaham binatang dalam kesusahan .. Kami tak besar dan kami tak kuat.. Bile bekerjasama kami jadi kuat… Heyy.. Malaysia.. Yeyyyy .. :) "
Yeahhhh.. mari kita tonton gol dari Captain pasukan kita yang sekaligus menyampaikan hajat semua rakyat jelata untuk memnangi ibu emas!yeahhh~



Menang yeahhh~!Garuda jangan menangis yeahh..terima ketentuan takdir.. nanti ada match lagi.. kita lawan lagi..mungkin time tuh.. rezeki korang lak ek.. :)



Aku sebenarnya yang nak menangis nie!

Dari Facebook!hahahah
Celoteh Cik Bambam: Dahhh-dahhh! jangan nak marah-marah si Fakri tuh.. dia tetap pejuang negara!understood!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

terbaik punya lagu versi wonderpet...haha..tp ye la diaorg ni fanatik sgt nak ganyang malaysia tak habis2,sedangkan kita negara berjiran.menang kalah adat permainan,tp sgt seronok Malaysia menang....hehee

♛ QueAfify ♛ said...

Entry comel dari blogger yang comel! Haha.. Pertama kali eksaited tengok malaysia menang semalam.. Proud to be malaysia <3

eB ezrin said...

hik3 ;p

Mama Zharfan said...

comelnya status FB yg 1st tu--sgt creative :)

Iffah Afeefah said...

Terhibur dgn lgunye

Ros Anisza said...

dua-dua status tu klakar...saya siap nyanyikan lagu wonderpet bila baca status yang nombor dua tu...

cikpia said...

so cute....and creative!!! suker! suker!!!

ZichiEqaa said...

berjoget layan lagu wonderpet tu ! hehe .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...