Bambam's Addicted

Pertemuan dan perpisahan

Dia kata
Maaflar Haja.. aku enteprem status ko malam tadi kat sini.. HALAL lar ek..muahahhahaha.. Saya pon balas.. Kalau kita dah dapat BF or calon suami yang dah stabil kedudukan.. kenapa nak cari yang lain kan.. kena percaya satu sama lain lar kan.. Kalau one of da partner tak percaya ngan kita.. macam mana nak teruskan kehidupan ke akhir hayat sampai berciut-piut.. hik hik hik..


Kawan ai lak kata.. selagi tak berkahwin statusnya adalah bujang.. lebih-lebih lagi kalau ada relationship yang samar-samar.. (betol lar tuh..setuju jugak).. dia sambung lagi.. masa depan kita semua.. kita tak tahu pon jodoh kita siapa kan.. so selagi tak kahwin.. terbuka lar dikau mencari pasangan yang mana suka.. gituh ek Haja? Kalau salah.. Ya ampunnnn~ hehehehe

So kata kuncinya? KEPERCAYAAN.. KEJUJURAN.. BERTIMBANG RASA.. Kena lar percaya pasangan kita ni JUJUR.. Tak kan tak kenal partner sendiri kan.. Kalau memang dah dapat partner playgirl/ playboy.. Nasib ko lar labu.. nak percaya pon susah.. yer dak?! Then.. kalau kita dah kapel ker.. (kapel jek ek..lom kahwin lagi yek..) Nak keluar ngan kawan berlainan jantina tak leh ek? Cemburunya awak~ heheeheh.. Kalau ngan den.. kau nak keluar.. keluar lar.. asalkan.. EKAU KOBAR KAN DULU KEK DEN EKAU KELUAR NGAN SAPO.. TAKDO DEN CURIOUS DOH! kannnn.. nie keluar senyap-senyap ngan kawan berlainan jantina..tak cakap lak tuh..tuh yang gaduh tuh.. betol tak???!!

Kawan den sentap ngan den..
Alolololo cayang-cayang.. daku ada masa limited.. boleh keluar only weekends.. kuar weekends pon kena tengok poket dulu.. event apa dulu.. kelapangan masa ada ker tak ada.. Lagipun kawan ai bukan sorang dua.. kekadang nak jugak jumpa kawan-kawan yang lain kan.. tak kan lar kita nak fokus kat satu kawan jek.. kawan-kawan yang lain lak.. akan post balik status member ai nie kat wall ai balik.. haaaa.. pening! Gilir-gilir lar..  (macam jumpa bini muda lak..hahahah).. Relax la beb..huhu.. awak hang out ngan kawan2 awak pon saya tak bising.. hehehe.. ehhh..awak kan ada BF.. keluar lar ngan BF.. saya tak ada BF.. takpe keluar ngan kawan-kawan..hahahah.. (kot aku ada BF sok lusa.. berebut lak my BFF & my BF nak date ngan ai!) hahahhaha.. ya ampunnnn~

Celoteh Cik Bambam: Kalau ada jodoh..kita jumpa lagi yek! ^^, Jumpa kawan-kawan pon kira jodoh pertemuan jugak.. bukan setakat jodoh nak cari calon jek kan?hehehehe

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Iffah Afeefah said...

cik kak
xkisah la tayang ke tak
jnji ati still percya, jujur, ikhlas dan ttp kat seseorang

Cik Bambam said...

@Iffah Afeefah
bukan soal tayang ker tidak.. soal status berpunya atau tidak ketika belom berkahwin.. let say org lain jantina tanya..awk dah berpunya ke belum.. xkn nak jawab single if dah ada sumone kan.. :P

Cik Rose Cute said...

hihihi...ikut selera masing-masing...

Ct Aja said...

hihhi...bagi sy bila da ade someone kena la mengaku, kesian kat org yg usha2 tu, pastu mndatangkan dugaan gak kat kita bila org 2 nak pikat2 kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...