Bambam's Addicted

Pelancaran Wajah Baru Red Box Ria & Showcase OMG Gempak

Hari Sabtu hari tuh.. ada kawan kita ajak pergi tengok showcase.. tiket ada tapi tak ada orang nak pergi.. kita volunteer terus nak pergi..!kah kah kah.. tengok retis.. boleh lar.. buat kat SOGO lak.. haaa.. elok lar leh jenjalan shopping or cuci tingkap jek ker kalau tak ada duit kan.. showcase start pukul 2.. tapi janji melayu.. bese lar.. nak dekat pukul 3 baru start.. =.='

Artis-artis yang hiburkan kita orang hari tuh..
Dia punya pengacara ai suka u olls~ Dj Lin Suria CInta..! ahhahah.. tapi melepas nak bergambar dengan Kak Lin.. ramai sangat orang at the last semua nak bergambar ngan retis.. bese lar.. ai bukan kategori jaki sangat sampai tak boleh nak melepaskan peluang selain ada Remy Ishak or Jep Sepah di situh.. (ehhh.. daku jumpa Remy Ishak tau!nanti end of entry ai story). Then ada lagi sorang pengacara dari KRU Production.. tak hingat dah nama.. ahhaha..

Ning Baizura berbaju merah, berpunggung lentik! errrr~

Gorjes lar kak Ning!
Sporting sangat Ning Baizura hari tuh.. dia tengah menyanyi orang dok serbu bergambar lar.. selamba jek menyanyi sambil bergambar and turun pentas.. dia kata.. artis dah lama.. sepatutnya kena lar dekatkan dengan peminat.. buat apa nak jauh-jauh.. kelas Kak Ning! so sweet layan peminat yang dah tak keruan hari tuh.. then dia lalu dekat jek ngan ai.. tapi ORANG TUH bukan nak tangkap gambar! bawa kamera hebakkk ke main.. tapi sepi jek kat kerusi tuh..hahahha

Kumpulan TIGA anak didik KRU
Ala-ala Minah K-Pop lar kot.. sempat juga rakam video dia dancing.. mantop wehhh.. nanti ai upload.. comel-comel jek.. then ada Chomell Fana perform.. alar.. pelakon pembantu cerita Stanza Kasih tuh.. kawan si heroin tuh.. comel giler beliau.. tak sempat nak tangkap gambar close-up.. sebab ai punya kamera time tuh leh la pulak hang..!!! Ehhh ORANG TUH.. ada tangkap gambar Chomel tak??

Najwa Latiff
Then Latiff Ibrahim Najwa Latiff lak perform.. 3 buah lagu lagi.. very da comel budak nie.. cakap polite jek.. yang paling best bila dia nyanyi lagu CInta Muka Buku then penonton semua dok sahut part Ohh-Ohhh-ohhhh~ tergelak-gelak ai ngan kawan-kawan ai taw.. hak hak hak

Iqa Mentor
Iqa Mentor pon ada.. seksi gila seluar dia.. nak panggil seluar tak serupa seluar.. legging lar kot.. ai panggil legging nyamuk aedes namanya.. ingat ker dia pakai skirt jek.. Fuiyooo~ terbeliak mata tengok betis dia.. mesti ORANG TUH dan KAWAN DIA dok terbeliak mata mencuci sekaligus! hahahaha.. suara Iqa memang sedap!

Kumpulan FORTEEN
Haaaa.. lagu BERDUA BERSATU tuh.. yang si Mat Luthfi habis dok ejek lagu depa nie.. hahahah.. personal opinion lar.. ai layan jek lagu-lagu macam nie.. lagu best jek u olls.. hensem-hensem pulak tuh.. hahahahaha.. dorang keluar jek.. budak-budak perempuan termasuk kawan ai tuh.. menjerit-jerit macam kena histeria! sebijik lar macam kumpulan Newboyz perform dulu.. ntah apa best pon tak tahu.. (dulu lar..) but selepas dorang perform.. then tengok si Amir tuh pulak tergedik-gedik kat atas pentas.. terus cakap dalam hati.. Okeh lar.. sedap suara masing-masing.. Amir Forteen tuh comel sangat.. leh lar buat stok anak ikan ai.. hahahahah.. perasan Mak Datin kejap..

Barisan para artis bersama Cupcakes.. sorang dapat sekotak.. kita orang dapat tengok kotak jek..

Amir si sepet yang senyum ke arah ai bila disuruh bergambar.. auwww.. suweettt kan~! hahahah
Best lar jugak showcase tuh.. ada cabutan bertuah lagi... hadiah utama dorang  kata ada RM25,000.. tapi sampai habis event ai dok tunggu bila dorang nak cabut nombor main prize tuh.. hampeh nan hado.. yang ada slimming pakej.. pon ai tak menang jugak! teringin jugak hadiah tuh.. then hadiah Ice Watch.. betol-betol orang sebelah ai yang menang cabutan bertuah tuh..ahhahaha.. lucky ai hari tuh terpesong kat dia.. tak ada rezeki lar hari tuh.. kami balik ngan wajah gembira bernyanyi-nyanyi..

Ohhh..ai pergi ngan my fren Ayu.. tq for sponsor yang!hehehe.. then ngan Remy Ishak palsu and tak sama langsung nie.. hahahahahahhaha.. Dia lar OANG ITU yang memainkan watak dalam ayat-ayat di atas tuh.. pastu boleh pulak lar dorang dok repeat2 lagu Alyah yang Kisah Hati tuh.. leh la pulak si Ady ni dok cakap.. DIA MAIN LAGU AKU LAR! Haaaaa~ salah! dia tengok aku datang sebab tuh dia main lagu tuh semata-mata nak tunjuk Remy Ishak k Ady.. ngertik sejenak! ehehhe

Mata sembap.. =.='
Then... Ady Budika nie pon balik ngan adik kesayangan dia nie.. tapi ai ngan kawan ai shopping dekat Sogo... Dapat 1 sandal 1 kasut.. nanti ai tunjuk dekat u olls supaya berbara hati dan weekends ni leh lar serbu Sogo untuk membeli belah.. gaji dah masuk kan! hahahahah

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Nana said...

xamek ke gambar ngan retis hehe

nazirah said...

wah bestnye CB dpt jmpe artis.. huhu best2 ;)

Cik Pulau said...

hamboiiiii.. kemain korang yer..
jelezzzzz..

eB ezrin said...

ning, i lap u.
ps: cb, akak x sempat otter lagi watermark tuh. akak try asap yer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...