Bambam's Addicted

Kuih semperit Kak Nana!

Teringin sungguh nak rasa kuih semperit opah buatan Kak Nana.. Kaler menarik.. selalu makan kuih semperit.. kaler satu pesen jek.. CB pon bukan lar penggemar kuih semperit.. just kalau nak makan tuh.. okeh lar nak merasa kan.. Kalau raya pong.. kuih semperit takde dalam list kuih-raya-yang-harus-ada! hahahha.. 

BUT!

Bila tengok kuih semperit Kak Nana.. terus rasa nak beli coz kaler dia menarik sangat.. Yerrrr.. blame me for be such a lil kids yang senang terpengaruh dengan iklan! ngehehhhe.. Kalau korang tengok kaler kuih nie.. tak terpengaruh jugak ker??!!

Versi antique~!
Tak nampak sangat ek? okeh2.. ini versi picca original pulak..


Masa receive kuih.. kuih atas-atas ni macam dah patah-patah sikit.. yelar.. agaknya abang posmen tuh merentasi gunung dan lautan berapi agaknya evendo dah tampal sticker kat atas kotak tuh FRAGILE lar weh... grrrrr.. walaupon dah patah-patah sikit.. rasa tak berubah ek.. ngeheheheh..

Apa rasanya ek Cik Bambam? Korang tengok jek lar pic demo nie.. ekkekeke

Cute giler kuih nie! hahahah

Rasa dia pulak??


Boleh lar beli untuk raya seterusnya.. makan kuih semperit Kak Nana macam makan keropok sikit.. sebab selalunya kuih semperit macam lembut and rapuh bila di makan.. but Kak Nana punya crunchy sikit.. so macam makan muruku versi manis....hahahahha.. BUT rasa sedap kak oi.. anak-anak buah den.. makan dengan lahap sampai achik dia pon x sempat nak melahap (padahal dah bedal dulu kek opis.. kekeke).. CB suka versi macam ni coz semperit biasa makan mesti sedak dia nak melekat kat lelangit.. Kak Nana punya tak.. So.. korang-korang yang nak rasa jugak.. sila lar dapatkan dan membuat tempahan di SINI..!!



18 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Nana said...

hahah mekaseh wat iklan promo sebekuk semperit hik2
maap la klw ada yg patah nak kena sekeh abg posmen nih
padahal org dah kasi bungkus ngan paper banyak2 ni mesti kes dia baling2 je nih

AYuNG said...

lor.....by pos ker? igt kan p jumpa nana sndri..ehhe:)

NM02 said...

wow... warna warni, design pun sempi.. hehehe...

~diAhOntHeblOg~ said...

hikhik..tunggang langgang da..patot tersusun rapi..seb bek patah sikit..kuat gile kuih mama ni..

Cute MuM said...

wah.. nan dapat promotion percuma nie.. cute mum juga belum cuba.. hihi..

My Aisy said...

sangat uniq n kreatip kan...
owh add lum bagi lagi lah...tenet slow sesangat...insyaAllah hari ni...sowi ye lambat...

Sunah Sakura said...

comeynya semperit neh! pos untuk saya pulak!

nabilah_2908 said...

pernh baca pasal kuih ni kt blog Mummy Ayu kalau tak silap...

kalau pos ke Melaka...rasanya peratusan pecah banyak tak..? huhu..

apik pehe said...

huhu..ituker semperit?hehe..baru apik tahu

Cik Bambam said...

@Nana
kak nana.. kita harapkan diskaun utk next purchase! hahahahahha

Cik Bambam said...

@AYuNG
tak sompek lar ayung!huhuhu

Cik Bambam said...

@NM02
akak pergi lar try beli! hehehe

Cik Bambam said...

@~diAhOntHeblOg~
tau xper kak diah! ini kira kukuh lar jugak struktur kuih nie! hahahah

Cik Bambam said...

@Cute MuM
hehehehe.. sila lar dapatkan jugak! :D

Cik Bambam said...

@My Aisy
yup!! hehehe.. lambat2 nie.. nnt kena re-draw balik! ngehehehe

Cik Bambam said...

@Sunah Sakura
ehhhh.. nie beli dik sunah oi! hehehe.. sila lar beli ngan kak nana.. hehehe

Cik Bambam said...

@nabilah_2908
boleh pos kat mana2.. :P peratusan pecah tak tahu la pulak.. kena tawakal jek lar.. hehehe

Cik Bambam said...

@apik pehe
hehehe.. ini semperit moden! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...