Bambam's Addicted

I'm a LIAR! Geng diet anyone?

=.='

Semalam kan kata nak diet.. tapi hakikatnya hari nie makan nasi lemak with sambal kentang and a cup of nescafe.. memang lar daku ni penipu besauuuu~!! Ehhhh.. siyesly nie.. saper nak join GENG DIET ngan Cik Bambam nie?? huhuhuhu

16 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

diet ngan makanan.. makanan lebih penting... hehe

AmyZana said...

dah pernah try dah tp xley tahan lah~ -_-

-budakmusyuk- said...

Ala bam, ko mkn je la selagi leh mkn ni. cuma jgn over sgt. Cam budak opis aku ni. Nak diet sgt, last2 aritu sakit n g klinik. doc marah n mcm2 xleh nk mkn dah.. haa.. kan ke haru..

Aziela said...

CB...kita nie kan...kenkadang tu bukan gemuk pasal makan banyak pun...Kenkadang sama jer mcm org lain mkn. Cuma mungkin ada gangguan hormon dan semestinya kena exercise. Bab exercise tu yg lomaahhhh sket tu. Kok ado geng, bleh la nak jenjalan ke..lari2 anak dan mak ke sket kan. Adoiii...x dapek moral support tu yg susah tu...

diLot said...

ape lagik.. bwat contest aa jom.. kalo i bwat sorang tade sape nak join.. sedeh..

Ila said...

nak join tp tulah asyik kantoi je

Scarlett O'Hara said...

Dah penat diet, tapi masih lagi ada spare tyre.benci!

Joy said...

ai la tu..dah lama x berdiet. phewww...

Cik Bambam said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
mmg lar penting.. but kena balance! :P

Cik Bambam said...

@AmyZana
nak mula tuh mmg payah yang.. :P

Cik Bambam said...

@-budakmusyuk-
alar.. aku kurangkan portion jek jue.. x mkn lgsg mau pengsan aku weh! huhuhu

Cik Bambam said...

@Aziela
sama lar kak.. nak exercise tuh payah kan! hahahah..diet so far ok lagik..eheheh

Cik Bambam said...

@diLot
ahhahaha.. nak ker? saper nak sponsored hadiah? :P

Cik Bambam said...

@Ila
kena kuat semangat kan!huhuhu

Cik Bambam said...

@Scarlett O'Hara
tuh kena wat toning badan..eheheh

Cik Bambam said...

@Joy
same! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...