Bambam's Addicted

Ehhhh!!! 1000 dahhhh!!!!

Suka ai taw.. baru dok berbicara hati dekat SINI tadi.. Mungkinkah hari ini? Sungguhhh! memang hari ini... ehhehehehe.. Ehemmm-ehemmmm~!!

Taraaaaa~! (orang lain dah beribu-ribu cik bambam oi.. kecoh lebih ngko nie..haha)

At last.. ada jugak orang ke-1000 nak follow belog cik otomen nie.. hik3.. walaupon orang lain kata.. JANGAN GILA NAK KUMPUL FOLLOWER! Ehhhhh.. daku lain.. daku nak readers.. nak ada readers.. kena ada followers..kan? kan? kan? Belog den bukan belog hiburan sensasi yang orang sukarela nak klik butang follower tuh.. rasanya semua permbaca kat belog nie sudi baca bebelan ceq~ terharu rasanya! terima kaseh semuaaaaaa~! =') Selalu berperasaan dari dulu sampai sekarang.. pertambahan follower buat daku semangat nak berblogging.. sampai sekarang! ^^,


Supporters ke-1000 saya adalahhh!!

Iffah Afeefah!
Alaaarrr.. pemilik blog yang mempunyai minat menulis novel.. baca jugak kekadang.. Cik Bambam selalu jadi silent reader Iffah jek.. hehehehehe.. (afifah sama nama ngan my sister! ehhehe).. Ehhh.. dah elok sakit Iffah? ada jugak baca pasal Iffah eksiden masa nak raya hari tuh.. Alhamdulillah dah beransur sihat yer..


Pergi lar jenguk Cik Iffah nun..! =)
Pastu nak bagi tahu jugak.. belog contest CB pon dah sampai 300 follower.. para blogger yang tegar CGL! Meh join belog CB yang lagi satu.. Tapi sekarang.. ikot mood jugak lar nak ber-contest and give away.. skang makin bizi lak.. huhuhu.. Meh terjah Bambam's Addicted! CB baru jek closed GA Kemboja.. InsyaAllah esok nak umumkan pemenanggggg~!! Tunggu!! then nak buat GA baru sempena 1000-follower lak! hahahaha.. ada sapa-sapa nak sponsor adiah ker? :P

Okehhh! nak terima kasih kepada!!

Thank you Farra Atika!

Haaaa.. ini nak cerita lebih-lebih pon.. den bukan kenal sangat.. ngeheheh.. so ini sesi perkenalan lar jugak.. thanks yer Farra coz sudi follow blog CGL Cik Bambam tuh.. :P

So..!! kepada 2 blogger yang sangat beruntung ini.. ehhehe.. sila email details dekat adlina712@gmail.com yer..! ada jajan nak bagi! ngehehehhe.. yang lain.. jangan nak emo-emo tak dapat jajan lak.. =.='




13 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AYuNG said...

dh buleh open table nih...
keh2~~

Iffah Afeefah said...

Aiyo serius tak nmpk button folo

tahniah dpt sempurnkn impian

sehat sket la

ps: kim slm sister

miss kinah said...

wahh..tahniah... :D

tompang gembira :)

Nabila Medan said...

wah!
congrat yer!

Hanih Borhan said...

uih,beshnya diorg dapat jajan...nak jugak bley? :p

Cik Bambam...saya dah jawab tagged Cik Bambam...

jangan baloq liat singgah :D

http://hanifborhanchanglun.blogspot.com/2011/11/tudiatag-tag-tag.html

j b r said...

lepas ni kena target utk follower yg ke sejuta la plak. haha

Sunah Sakura said...

tu diaaaa...ipah dapat hadiah otomen! ops~ haha~ tahniah kak aida!

Ezad Skytech said...

hee...tahniah ye da 1k..:)

..m@m@ T0meLL.. said...

bile la den nk dapat follower ke seriban cam Cb ni ??
den nye follower baru cecah serat je ni..

Mommy Aisy said...

amboi...belog CB skrg sudah diminati ramai. cepat je follower da berlambak2. tahniah! mesti happy smpi goyang2 kaki kan?

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah dah glemer cb skang.. apapun tahniah.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pergh... dah jadi blogger otai la cm ni ek.. segan la aku nak tgor ko lg anti.. hehe :)

Cik Bambam said...

terima kasih semuaaa.. bilangan follower bukan pengukur populariti.. blog bertakhta kat hati korang lagi rasa dihargai.. ahaks~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...