Bambam's Addicted

Bila Kak EB tanya.. saya jawab lah!

Sorry Kak Eb.. lambat jawab.. sebab tag ni saya dah jawab dekat entry nie! ngehehehe.. so kita jawab apa yang Kak Eb tanya jek lar ek.. :P Meh lar nak jawab.. apa 11 perkara yang korang rasa nak tahu pasal CB..

1. Apa minat korang?

So far selain blogging.. CB minat buat felting.. just for fun.. sebab lagi syok buat sendiri and design ikot yang kita suka! 

2. Camner korang leh minat?

Tengok dari FB kawan.. dia buat keychain and headband untuk dijual. Terus interested! and pau dia buat keychain otomen untuk den! haha! and it turns to be my hobby now!! yeahhh~

3. Sejak bila korang minat?

Sejak dapat keychain otomen! ^^,

4. Saper yang pupuk minat korang tuh?

Kawan dan diri sendiri! :)

5. Saper lagi yang share minat korang tuh?

Kawan kat opis nie.. dia pon leh terjebak.. but at last dia tak buat pon.. semua barang-barang dia.. dia jual balik kat CB.. hahahaha.. 

6. Ada tak saper2 yang bantah minat korang tuh? kenapa?

Dulu mak ada bantah.. sebab dia kata.. CB bazir duit beli semua ni.. but bukan nak jual.. hurmmmm.. CB cakap ar.. kalau dah namanya hobi.. perlu dipersoalkan ker berapa kita sanggup berhabis? huhuhu.. but now.. saper nak tempah ai jual.. saper tak nak.. simpan buat koleksi sendiri! ngehehe

7. Kalau korang boleh pilih, sape blogger yang korang nak share minat tuh?

Susah nie.. hahahha.. share ngan Mama Tomel lar.. sebab skang pon tengok dia tengah buat felting jugak!hahahahha..

8. Kenapa pilih blogger tuh??

Kenapa pilih Mama tomel? sebab reason yang sama di atas.. errrr~

9. Korang nak turunkan minat tuh kat anak2 korang tak?

Tunggu kita ada anak dulu lar Kak Eb baru leh jawab soklan nie.. hahahah.. kot minat apa salahnya! :P

10. Sebabnya?

Apa salahnya jadikan bisnes keluarga lak kan? hehehe

11. Komen tentang belog Kak eb?

Dah cantik Kak Eb.. kalau tak cantik.. tak ada orang nak hack macam semalam kan??!! hahahahaha.. kelas Kak Eb.. ehhh.. email CB pasal watermark tuh ada dapat tak Kak Eb? :P

Celoteh Cik Bambam: Ada saper-saper nak tanya ai soklan lagi?? kekekekke


8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

miss epa said...

hahaha.kena bljar felting gak ni.kihkih. :)
salam aidiladha cb! :)

~diAhOntHeblOg~ said...

ha..CB ajar gak watermark tu!!!!

Fad said...

hai cik bamban...cik bambam follow cf tp xtinggalkan link..cf googgle dapat gak ke blog ni..nice to meet u..:)

eB ezrin said...

adeer bls emel eh? tq cb... nanti akak tgk yer... ari nih sebok tembak lembu korban... tc :)
[s: ntah aper2 lah kan.. siap kena hack bagai. hu3

ejulz said...

jawab jgn x jawab.. heHe

Daddylicious said...

suka membacanya...banyak jawapannya...hehe

Lelaki Ini said...

huhuh
tak tau pun menatang apa tue..
hahaha


i dh followed u!

Cik Bambam said...

@~diAhOntHeblOg~
kak diah.. kita tempah kat kak eb lar.. gi lar book kat dia! ehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...